reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny, dodadzcie mi. Co kupić 6letniej chrześnicy na mikołaja? To juz tradycja, że dostaje ode mnie na tę okazję jakiś konkretny prezent. Było mi łatwiej jak była młodsza. Teraz nie moge nic wymyślić. Pomożecie? ;>
Spytałam mojej córki ( 7 lat) i proponuje lego friends, Kraina lodu ogólnie wszystko, zestaw z littlest pet shop, Barbie gwiezdna przygoda [emoji4] no i kucyki My Little Pony [emoji1]

reklama
Na opryszczkę rownież świetny jest syrop z cebuli.
Na blogu mamahinekolog pani doktor twierdzi , że można stosować każdy z ogólnodostępnych specyfików, ale jakoś mam opór. Ja też walczę z nią odprawie tygodnia.

Ja mam 2 wizytę w środę. Jak prawie większość z nas ;)

oar8pg4njr6t44vs.png

Dziewczyny, dodadzcie mi. Co kupić 6letniej chrześnicy na mikołaja? To juz tradycja, że dostaje ode mnie na tę okazję jakiś konkretny prezent. Było mi łatwiej jak była młodsza. Teraz nie moge nic wymyślić. Pomożecie? ;>
Mi się wydaje , ze najlepiej zapytać . Ja bym odradzała i puzzle i książki i maskotki , bo my mamy tego pełno , nie wiadomo , gdzie trzymać. Jak będzie drugie dziecko i jeszcze chłopak to chyba zatoniemy w zabawkach. Fajne są kolcki LEGO friends. A tak poza tym to nie pomogę, bo mam 4 latke.

A co do prezentów to kupiliśmy dla siostrzeńca Arkę Noego - Dumel- dziękuje za rady. W niedziele impreza mam nadzieje , że się spodoba.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dziękuje ślicznie za pomoc :* Porozglądałam się na allegro i wybiore chyba lego friends :) Fajna opcja. Myślę, że nie znudzi jej się zbyt szybko

Ja w pierwszej ciąży każda miałam co 4 tyg w ostatnim miesiącu co tydzień.

Teraz mam 3 wizytę u jednego lekarza, na jednej nie było widać ciaży. Drugą USG już było i teraz 3.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry