motylek05
Fanka BB :)
A coś stosujesz na nią? Ja mam jakies plastry ale niewiem czy teraz można. Przeczytalam o czosnku wiec od rana czosnek.tylko jutro do pracy i z opryszczka to hyyyy nie bardzo ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A coś stosujesz na nią? Ja mam jakies plastry ale niewiem czy teraz można. Przeczytalam o czosnku wiec od rana czosnek.tylko jutro do pracy i z opryszczka to hyyyy nie bardzo ;/
Ja będę miała założoną dopiero teraz na 3 wizycie. Lekarz powiedział, że potrzebne mu będą wyniki badań.Ja mam wizyte w sobote to bedzie moja 3 u Pani ginekolog. Czy po usg potwierdzajacym bicie serduszka i wszystkich badaniach lekarz zalozy mi juz karte ciazy ? Bo dalej nie mam :-(
To chyba na jednak jestem ostatniaa które to już będą wasze wizyty ? moja już 4
Moje znajome dzieciaki uwielbiaja lego, swinke peppe i masze i niedzwiedzia ;-) puzzle z peppa, puzzle z masza, maskotki, ksiazeczki... :-)Dziewczyny, dodadzcie mi. Co kupić 6letniej chrześnicy na mikołaja? To juz tradycja, że dostaje ode mnie na tę okazję jakiś konkretny prezent. Było mi łatwiej jak była młodsza. Teraz nie moge nic wymyślić. Pomożecie? ;>