reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry dziewczynki. Ja mam wreszcie wizyte w srode,wyczekiwana bo po trzech tygodniach az... Ciekawe czy zrobi mi usg...

uwo9dqk323h73wzt.png

Moja pierwsza taka oficjalna..wczesniej widzialam tylko serduszko na szybkim usg w szpitalu.. ponad 3 tyg temu..mam takie nerwy juz, ze trudno mi wytrzymac do poniedzialku..mam ja 17.30 ale chyba pojade wczesniej

To ja się wypowiem co do rozstępów. W pierwszej ciąży nic nie wyszło nie wiem czy geny czę krem... Stosowała krem Greber gdzieś od 4 mieś. Prawie co dziennie. Z dobrych preparatów, które działały na moją córkę polecam Elancyl, drogi ale jedyny który u niej hamował rozstępy.

reklama
Do góry