reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry dziewczynki. Ja mam wreszcie wizyte w srode,wyczekiwana bo po trzech tygodniach az... Ciekawe czy zrobi mi usg...

uwo9dqk323h73wzt.png

Moja pierwsza taka oficjalna..wczesniej widzialam tylko serduszko na szybkim usg w szpitalu.. ponad 3 tyg temu..mam takie nerwy juz, ze trudno mi wytrzymac do poniedzialku..mam ja 17.30 ale chyba pojade wczesniej

To ja się wypowiem co do rozstępów. W pierwszej ciąży nic nie wyszło nie wiem czy geny czę krem... Stosowała krem Greber gdzieś od 4 mieś. Prawie co dziennie. Z dobrych preparatów, które działały na moją córkę polecam Elancyl, drogi ale jedyny który u niej hamował rozstępy.

reklama
Do góry