No tak, niech nam rośnie napisz coś o sobie masz już jakieś dzieciaczki? Z kąd jesteś?Termin mam na 2.06. Teraz ważny jest ten jeden co został [emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Wroniasta, Twój wynik oznacza, ze najprawdopodobniej teraz przychodzisz toxo. Ja mam tylko pozytywny wynik IgG, co oznacza, ze już przeszlam już.
Zając ja z cytomegalia mam podobnie, tzn. zarówno IgG i IgM ujemne, czyli ani nie przechodzilam do tej pory, ani obecnie nie przechodze.
Klaudusia witaj wśród nas życzę spokojnej ciąży
Jeśli chodzi o zachcianki, to ja nie mam w ogole ochoty na słodkości. Wolę konkrety i to wytrawne, a najlepiej to smakują mi teraz produkty mączne
Zając ja z cytomegalia mam podobnie, tzn. zarówno IgG i IgM ujemne, czyli ani nie przechodzilam do tej pory, ani obecnie nie przechodze.
Klaudusia witaj wśród nas życzę spokojnej ciąży
Jeśli chodzi o zachcianki, to ja nie mam w ogole ochoty na słodkości. Wolę konkrety i to wytrawne, a najlepiej to smakują mi teraz produkty mączne
mlodamama21
Co do toxo..skoro masz juz przecwiciala tzn ze juz tez kiedys chorowalas i jest male ryzyko zarazenia plodu..powinnas jednak isc szybko do lekarza bo wiem, ze szybkie branie antybiotyku odpowiedniego chroni dziecko..o konsekwencjach zarazenia tak mlodego dzidzi nawet narazie nie czytaj..szukaj szybkiej wizyty i smigaj do lekarza
Zając Czerwcowy
Ja z pakietu medycznego ale ze znizka 20 % wiec to wsyzlo jakies 50 zlA wy cytomegalie robicie na nfz czy prywatnie? Ja nie robiłam...
O matko wspolczuje.Majka ja na ten moment mam wizyty prywatne u gin, bo na NFZ już nie ma miejsca do końca tego roku, więc skoro wizyta prywatna, to i wszystkie badania prywatnie dlatego za badania w poniedziałek zapłaciłam 340 zl
Suelen pytalam jak u Ciebie wygląda sytuacja.
reklama
klaudusiaNK
Mam już dwóch synów (7 i 5 lat), starszy zapowiadał już wcześniej, że jak będzie miał młodsze rodzeństwo to się wyprowadza do babci [emoji12] bo nie będzie wysłuchiwał płaczów i krzyków i wąchał kup [emoji12] młodszy się bardzo cieszy ale ma być braciszek [emoji15] Mieszkamy w woj. mazowieckim a ja aktualnie jestem w pracy [emoji5]No tak, niech nam rośnie napisz coś o sobie masz już jakieś dzieciaczki? Z kąd jesteś?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom