reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka wybacz, gdzie wsrod tego gaszczu umknelo mi pytanie.

U mnie wymioty, wymioty... wczoraj jakies 20 razy. Podjechalam, az na izbe bo nie dalo sie funkcjonowac.
Mam wrazenie, ze brzuch mam jak z synkiem w 6 miesiacu ciazy ;)

reklama
Mam już dwóch synów (7 i 5 lat), starszy zapowiadał już wcześniej, że jak będzie miał młodsze rodzeństwo to się wyprowadza do babci [emoji12] bo nie będzie wysłuchiwał płaczów i krzyków i wąchał kup [emoji12] młodszy się bardzo cieszy ale ma być braciszek [emoji15] Mieszkamy w woj. mazowieckim a ja aktualnie jestem w pracy [emoji5]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No co Ty gadasz! Ale się uśmiałam! :D ja też mam dwójkę (jeszcze) a mój synek (8lat) wczoraj przemawiał do brzucha " błagam cię bądź chłopcem, bądź chłopcem... " hahaha musiałam mu wytłumaczyć że to już mu nic nie da :-))

U mnie wymioty, wymioty... wczoraj jakies 20 razy. Podjechalam, az na izbe bo nie dalo sie funkcjonowac.

A jak krwiaczek? Co ci poradzili na izbie? Kiedy kontrola? Też mam brzuchol a ty to podwójny :)

Nie jesteś jedna... Ja też mam często gigantyczny brzuch. Coś co poradzili na Izbie Przyjęć?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wroniasta dobrze ze się odezwałaś bo myśmy tu juz od zmysłów odchodziły. W sprawie igg nie pomogę bo się nie znam[emoji53]
Ja płeć poznałam tez kolo 20 tygodnia, ale teraz planuję szybciej bo na prenatalnym [emoji4]
Witam nowe Mamusie [emoji8]

reklama
Wroniasta ja bym się jak najszybciej kontaktowala z lekarzem, bo najprawdopodobniej będziesz musiała brać leki.
dzięki
umowiłam się na dziś po południu. to moja pierwsza ciąża, dlatego tak panikuję. jak chodzilam do gina przed zajsciem w ciążę , to wmawiał mi ze badania na toxo w ogole nie są konieczne,ale jak sie bardzo uprę to mogę zrobić prywatnie. dopero w 9 tyg zmienilam lekarza i nowy odrazu dał mi skier na toxo. jak widzicie - wynik dodatni :( a to wszystko co czytam o mozliwych powikłaniach dla dzieci jest przerażające.

Do góry