reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka wybacz, gdzie wsrod tego gaszczu umknelo mi pytanie.

U mnie wymioty, wymioty... wczoraj jakies 20 razy. Podjechalam, az na izbe bo nie dalo sie funkcjonowac.
Mam wrazenie, ze brzuch mam jak z synkiem w 6 miesiacu ciazy ;)

reklama
Mam już dwóch synów (7 i 5 lat), starszy zapowiadał już wcześniej, że jak będzie miał młodsze rodzeństwo to się wyprowadza do babci [emoji12] bo nie będzie wysłuchiwał płaczów i krzyków i wąchał kup [emoji12] młodszy się bardzo cieszy ale ma być braciszek [emoji15] Mieszkamy w woj. mazowieckim a ja aktualnie jestem w pracy [emoji5]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No co Ty gadasz! Ale się uśmiałam! :D ja też mam dwójkę (jeszcze) a mój synek (8lat) wczoraj przemawiał do brzucha " błagam cię bądź chłopcem, bądź chłopcem... " hahaha musiałam mu wytłumaczyć że to już mu nic nie da :-))

U mnie wymioty, wymioty... wczoraj jakies 20 razy. Podjechalam, az na izbe bo nie dalo sie funkcjonowac.

A jak krwiaczek? Co ci poradzili na izbie? Kiedy kontrola? Też mam brzuchol a ty to podwójny :)

Nie jesteś jedna... Ja też mam często gigantyczny brzuch. Coś co poradzili na Izbie Przyjęć?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wroniasta dobrze ze się odezwałaś bo myśmy tu juz od zmysłów odchodziły. W sprawie igg nie pomogę bo się nie znam[emoji53]
Ja płeć poznałam tez kolo 20 tygodnia, ale teraz planuję szybciej bo na prenatalnym [emoji4]
Witam nowe Mamusie [emoji8]

reklama
Wroniasta ja bym się jak najszybciej kontaktowala z lekarzem, bo najprawdopodobniej będziesz musiała brać leki.
dzięki
umowiłam się na dziś po południu. to moja pierwsza ciąża, dlatego tak panikuję. jak chodzilam do gina przed zajsciem w ciążę , to wmawiał mi ze badania na toxo w ogole nie są konieczne,ale jak sie bardzo uprę to mogę zrobić prywatnie. dopero w 9 tyg zmienilam lekarza i nowy odrazu dał mi skier na toxo. jak widzicie - wynik dodatni :( a to wszystko co czytam o mozliwych powikłaniach dla dzieci jest przerażające.

Do góry