reklama
No co Ty gadasz! Ale się uśmiałam! ja też mam dwójkę (jeszcze) a mój synek (8lat) wczoraj przemawiał do brzucha " błagam cię bądź chłopcem, bądź chłopcem... " hahaha musiałam mu wytłumaczyć że to już mu nic nie da :-))Mam już dwóch synów (7 i 5 lat), starszy zapowiadał już wcześniej, że jak będzie miał młodsze rodzeństwo to się wyprowadza do babci [emoji12] bo nie będzie wysłuchiwał płaczów i krzyków i wąchał kup [emoji12] młodszy się bardzo cieszy ale ma być braciszek [emoji15] Mieszkamy w woj. mazowieckim a ja aktualnie jestem w pracy [emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak krwiaczek? Co ci poradzili na izbie? Kiedy kontrola? Też mam brzuchol a ty to podwójny
zielinka
Fanka BB :)
Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
klaudusiaNK
Nie jesteś jedna... Ja też mam często gigantyczny brzuch. Coś co poradzili na Izbie Przyjęć?
mlodamama21
21Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
Anula1988
Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
W 13, na USG prenatalnym
To było do Suelen do Ciebie jest wyżejNie jesteś jedna... Ja też mam często gigantyczny brzuch. Coś co poradzili na Izbie Przyjęć?
Anulka.
reklama
wroniasta
dziękiWroniasta ja bym się jak najszybciej kontaktowala z lekarzem, bo najprawdopodobniej będziesz musiała brać leki.
umowiłam się na dziś po południu. to moja pierwsza ciąża, dlatego tak panikuję. jak chodzilam do gina przed zajsciem w ciążę , to wmawiał mi ze badania na toxo w ogole nie są konieczne,ale jak sie bardzo uprę to mogę zrobić prywatnie. dopero w 9 tyg zmienilam lekarza i nowy odrazu dał mi skier na toxo. jak widzicie - wynik dodatni a to wszystko co czytam o mozliwych powikłaniach dla dzieci jest przerażające.