reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Nic się nie stało :) a fajny w ogole ten instagram? To coś podobnego do FB?
Zdjęcia i filmy tylko. Ja lubię bo jest bardziej globalny a nie oparty na znajomych. Obserwujesz to co Ci się podoba a nie dlatego że kogoś znasz.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Aleksandrax aaa rozumiem. Podoba mi się to co piszesz, fajny zamysł. Hmmm może i ja w takim razie w niedalekiej przyszłości się spróbuję tam zalogować :)

Zając gratuluję dobrych wyników :)

Nic się nie stało :) a fajny w ogole ten instagram? To coś podobnego do FB?
Ja to jestem fanką [emoji23][emoji23] dodajesz sobie zdjęcia, opisujesz, oznaczasz. Fajna pamiątka[emoji4]. Oglądasz znajomych i nieznajomych. Ja tez dużo korzystam z przepisów.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może mi coś poradźcie.
Musze wybrać się na te wszystkie badania niezbędne do założenia karty ciąży. Na większość trzeba być na czczo.
Funkcjonuje normalnie tylko jeśli śniadanie zjem jeszcze na leżąco w łóżku i wyjdę dopiero po 15 minutach. W innym wypadku maraton do łazienki natychmiastowy i dzień wyjęty z życia.
Jak to załatwić. Nie wiem jak dojadę. A mam te 12 km tam [emoji46][emoji32]

Dziewczyny może mi coś poradźcie.
Musze wybrać się na te wszystkie badania niezbędne do założenia karty ciąży. Na większość trzeba być na czczo.
Funkcjonuje normalnie tylko jeśli śniadanie zjem jeszcze na leżąco w łóżku i wyjdę dopiero po 15 minutach. W innym wypadku maraton do łazienki natychmiastowy i dzień wyjęty z życia.
Jak to załatwić. Nie wiem jak dojadę. A mam te 12 km tam [emoji46][emoji32]

Ja sobie meza zostawiam w domu jutro i wlasnie jade z nim na badania bo wiem, ze bedzie mnie szarpalo jak kota [emoji53]

reklama
Do góry