reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny. Pochwałę się efektami :)

nie wiem jak wam , ale mi marzy się piękna sesja brzuszkowa. Jeśli nie będę wyglądała jak wieloryb, to się zdecyduje .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dzięki dziewczyny. Pochwałę się efektami :)

nie wiem jak wam , ale mi marzy się piękna sesja brzuszkowa. Jeśli nie będę wyglądała jak wieloryb, to się zdecyduje .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dlatego najlepiej w drugim trymestrze. Bo wtedy brzuch juz widoczny, ale nie sprawia jeszcze , że czujemy się jak hipopotamy;)

oar8pg4njr6t44vs.png

Ostatnia edycja:
Emka ja uwielbiam te profesjonalne sesje. Mojemu Szymonkowi zrobiłam taką sesję noworodkowa, potem gdy miał 4 msce, swiateczna i na roczek. Zastanawiam się teraz czy świątecznej znowu mu nie zrobić.

Ja robie sesje od poczatku, jak synek sie narodzil, na urodziny, Swieta. Teraz tez jestesmy juz zapisani. Fajna pamiatka a i babciom mozna porobic z tego prezenty ;)

reklama
Do góry