reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Duzo wrzucacie zdjec to moze i ja ie pochwale moim kochanym pokraczniakiem z soboty ;-)
20161108_210536.jpeg

m3sx9jcg8o411yy9.png

Załączniki

• 20161108_210536.jpeg
    20161108_210536.jpeg
    39,6 KB · Wyświetleń: 280
reklama
Ja dzisiaj też odebrałam moja długa liste badań i wszystko super, oprócz glukozy na czczo 95 i w związku z tym, ze na granicy, to gin kazała mi zrobić test obciążenia glukozy po 1h i po 2h. Chce mi się płakać na sama myśl.

Ja dzisiaj też odebrałam moja długa liste badań i wszystko super, oprócz glukozy na czczo 95 i w związku z tym, ze na granicy, to gin kazała mi zrobić test obciążenia glukozy po 1h i po 2h. Chce mi się płakać na sama myśl.
Piłam to świnstwo... i jak sobie przypomne ten smak i wiem ze bede musiala to wypic jeszcze raz w ciazy to mi zle... nie martw sie :-* damy rade :-) dzielna badz :-) ciekawe jak wyjdzie moja glukoza [emoji33]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Luzzz... wez cytryne ze soba na badania. Ja bralam insuline, ale wiekszosc da sie zalagodzic dieta wiec glowa do gory i bez lez :)

Hej! Co do testu obciążenia glukoza to w aptekach jest dostępna glukoza o smaku cytrynowym. O niebo lepsza!

Co tam u Ciebue Milka? Ciekawe co u Kasi właśnie i Woroniastej. Mi dzisiaj mijają dwa tygodnie po stracie maluszka. Ale jestem już spokojniejsza i pozytywnie nastawiona. Wczoraj byłam na kontroli u ginekologa . Wróciłam do tego z pierwszej ciąży. Pomógł doczekać się synka wiec teraz tez mam nadzieje na szybkie zajście i donoszenie zdrowego Bobasa Usłyszałam to na czym najbardziej mi zależało czyli starać się jak najszybciej a jeśli nie zajdę w ciąże przez trzy mc to wrócić do niego. Będzie pewnie znowu stymulacja owu i hormony. Niektórzy lekarze każą czekać 3-6 mc. Mój na szczęście nie .
mam natomiast nadal podwyższona glukozę wiec mam trzymać dietę cukrzycowa i dobrze byłoby zjechać z wagi.

Też będę płakała .

Anabela - życzę Ci z całego serca żebyś dołączyła do ciężarówek jak najszybciej. Wszystko się ułoży na pewno. Jesteś super babką i teraz należy Ci się już tylko wszytko co najlepsze [emoji9][emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Jakies tam testy z krwi nie mialam i teraz tez nie ide..ale na usg 4d ide bo np u starszej corki wykryli dziurke w serduszku i np mialam dzieki temu sprowadzonego kardiologa dzieciecego zaraz po porodzje ktory mogl sie moja coreczka zajac

Do góry