reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Duzo wrzucacie zdjec to moze i ja ie pochwale moim kochanym pokraczniakiem z soboty ;-)
20161108_210536.jpeg

m3sx9jcg8o411yy9.png

Załączniki

• 20161108_210536.jpeg
    20161108_210536.jpeg
    39,6 KB · Wyświetleń: 274
reklama
Ja dzisiaj też odebrałam moja długa liste badań i wszystko super, oprócz glukozy na czczo 95 i w związku z tym, ze na granicy, to gin kazała mi zrobić test obciążenia glukozy po 1h i po 2h. Chce mi się płakać na sama myśl.

Ja dzisiaj też odebrałam moja długa liste badań i wszystko super, oprócz glukozy na czczo 95 i w związku z tym, ze na granicy, to gin kazała mi zrobić test obciążenia glukozy po 1h i po 2h. Chce mi się płakać na sama myśl.
Piłam to świnstwo... i jak sobie przypomne ten smak i wiem ze bede musiala to wypic jeszcze raz w ciazy to mi zle... nie martw sie :-* damy rade :-) dzielna badz :-) ciekawe jak wyjdzie moja glukoza [emoji33]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Luzzz... wez cytryne ze soba na badania. Ja bralam insuline, ale wiekszosc da sie zalagodzic dieta wiec glowa do gory i bez lez :)

Hej! Co do testu obciążenia glukoza to w aptekach jest dostępna glukoza o smaku cytrynowym. O niebo lepsza!

Co tam u Ciebue Milka? Ciekawe co u Kasi właśnie i Woroniastej. Mi dzisiaj mijają dwa tygodnie po stracie maluszka. Ale jestem już spokojniejsza i pozytywnie nastawiona. Wczoraj byłam na kontroli u ginekologa . Wróciłam do tego z pierwszej ciąży. Pomógł doczekać się synka wiec teraz tez mam nadzieje na szybkie zajście i donoszenie zdrowego Bobasa Usłyszałam to na czym najbardziej mi zależało czyli starać się jak najszybciej a jeśli nie zajdę w ciąże przez trzy mc to wrócić do niego. Będzie pewnie znowu stymulacja owu i hormony. Niektórzy lekarze każą czekać 3-6 mc. Mój na szczęście nie .
mam natomiast nadal podwyższona glukozę wiec mam trzymać dietę cukrzycowa i dobrze byłoby zjechać z wagi.

Też będę płakała .

Anabela - życzę Ci z całego serca żebyś dołączyła do ciężarówek jak najszybciej. Wszystko się ułoży na pewno. Jesteś super babką i teraz należy Ci się już tylko wszytko co najlepsze [emoji9][emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Jakies tam testy z krwi nie mialam i teraz tez nie ide..ale na usg 4d ide bo np u starszej corki wykryli dziurke w serduszku i np mialam dzieki temu sprowadzonego kardiologa dzieciecego zaraz po porodzje ktory mogl sie moja coreczka zajac

Do góry