reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja rozmawiałam dziś z pracodawcą i kazała mi iść juz w tym miesiącu na zwolnienie. Nie planowałam tak szybko, ale nie mam wyjścia.

Emkamat- z drugiej strony nikt nie ma 100% gwarancji, ze przez te 1ipol roku, firmy nie zamkną. Nie zbankrutuje albo zamkną oddział. Gwarancji nie ma a w takie sytuacji nikt nie zachodził by w ciąże. Moja szwagierka miała na czas nieokreślony , ale pracodawca, gdy była się zapytać kiedy ma wracać powiedział jej , że i tak ją zwolnią najszybciej , gdy będzie to możliwe.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Cześć :)
Jeśli mogę chciałabym do Was dołączyć ;) mam na imię Natalia mam 25 lat jest to moja druga ciąża, pierwsza niestety stracona w 4 miesiącu ciąży. Jestem już po pierwszym badaniu fasolka na swoim miejscu serduszko bije i oby tak dalej (odpukac), termin według OM 28.06 więc jest to mój 6t6d kolejne badanie mam 28.11.
Gratulacje dla wszystkich mam i trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Cześć :)
Jeśli mogę chciałabym do Was dołączyć ;) mam na imię Natalia mam 25 lat jest to moja druga ciąża, pierwsza niestety stracona w 4 miesiącu ciąży. Jestem już po pierwszym badaniu fasolka na swoim miejscu serduszko bije i oby tak dalej (odpukac), termin według OM 28.06 więc jest to mój 6t6d kolejne badanie mam 28.11.
Gratulacje dla wszystkich mam i trzymam kciuki za nas wszystkie :)
Trzymam kciuki [emoji11]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A czy wy tez tak macie, do wczoraj byłam naprawdę pozytywnie nastawiona że wszystko będzie dobrze bo niby dlaczego ma być źle, ale dzisiaj rano nie miałam już takiej pewności, zaczęłam się zastanawiać, objawy mam cały czas i to mnie trzyma przy dobrej myśli...a może to przez hormony?

A czy wy tez tak macie, do wczoraj byłam naprawdę pozytywnie nastawiona że wszystko będzie dobrze bo niby dlaczego ma być źle, ale dzisiaj rano nie miałam już takiej pewności, zaczęłam się zastanawiać, objawy mam cały czas i to mnie trzyma przy dobrej myśli...a może to przez hormony?
Myślę, że to tylko hormony. Wszędzie pisze,że do 3 miesiąca i w 8 zaczynają się duże wahania nastrojów. Mamy do tego prawo i taki już urok [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi teraz tez przychodza debilne mysli czy dziecko dalej zyje..3 tyg od wizyty to zdecydowanie dlugo [emoji58]

Natalia witaj :) gratuluje serdecznie ciąży! Czasem na pewno każda z nas ma złe myśli, ale trzeba szybko wracać na dobre tory- myśleć tylko pozytywnie a odganiac negatywne emocje :)

reklama
Witaj Natalia [emoji4]
Ja jednego dnia mam schizy czy na pewno wszystko z dzidzią ok i chce jechać do szpitala a drugiego chce mi się juz ciuchy kupować - takie mam dobre myśli [emoji1] Hormony tak sobie tłumaczę, bo przecież z moją głową wszystko ok [emoji38]
Ludek tak oczywiście chodziło mi o Twoją betę. Ile masz?

Do góry