reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Anulka to moze sie spotkamy na oddziale w czerwcu :D ja tez pierwsze dziecko tam rodzilam i teraz też tam zamierzam :) ja mieszkam nieco ponad 20 km od Wejherowa.

Na polownikach zaczela sie moja przygoda z mezem i tak trwa 15 lat :)

Dziewczyny, ale naprodukowalyscie :)
Powiem wam, ze dom to dom. Dobrze spalam, wstalam wypoczeta i z wieksza werwa do zycia niz wczoraj.

Jaki śliczny bobas [emoji173]. Widziałaś już jak macha rączkami i nóżkami?

f2w3skjoapwrgv7j.png
Emka nieee jeszcze nie machał do mnie rączkami :)

svchs65gg8talrm7.png

ja mam półmetek i tak bardzo niechce mi się iść ;( a po tym jak mi lekarz powiedział, że jestem za aktywna i mam więcej odpoczywac, to już wgl. Boje się trochę. tam będzie duszno, a mnie się robi zaraz niedobrze, będzie jedzenie - zapachy ;( Ciężki dzień dziś dla mnie .

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Czyli studniówka? Pamiętam swoją jakby wczoraj była a to już z 12 lat temu :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Witam :-) wrocilam od lekarza. Termin porodu 24.06.2017 :-) z usg wyszlo ze to 7 tc 1d :-) serduszko bije :-) 140 razy na minute :-)
Wyniki:
GSD 23,6
CRL 10,3
Pecherzyk zoltkowy 3,5 mm nie za maly ?

Pan doktor ogolnie nie byl zbyt wylewny ... a wizyta u gin za tydzien w sobote. Jestem taka szczesliwa !!! :-) to moja pierwsza ciaza mam 28 lat :-) moj maz chodzi dumny jak paw poniewaz to hmm ,, pierwszy strzal";-)

Ostatnia edycja:
Do góry