reklama
anika84
Fanka BB :)
Emka nieee jeszcze nie machał do mnie rączkamiJaki śliczny bobas [emoji173]. Widziałaś już jak macha rączkami i nóżkami?
anika84
Czyli studniówka? Pamiętam swoją jakby wczoraj była a to już z 12 lat temuja mam półmetek i tak bardzo niechce mi się iść ;( a po tym jak mi lekarz powiedział, że jestem za aktywna i mam więcej odpoczywac, to już wgl. Boje się trochę. tam będzie duszno, a mnie się robi zaraz niedobrze, będzie jedzenie - zapachy ;( Ciężki dzień dziś dla mnie .
weraphotoo
Zaciekawiona BB
Półmetek jest w 2 klasie liceum a studniówka w 3 U niektórych półmetek to połowinki lub coś podobnego.Czyli studniówka? Pamiętam swoją jakby wczoraj była a to już z 12 lat temu
anika84
Aaaaaaaaaa no tak dziękiPółmetek jest w 2 klasie liceum a studniówka w 3 U niektórych półmetek to połowinki lub coś podobnego.
anika84
No właśnie coś mi nie pasowało listopad i 100 dni.do.maturyPółmetek jest w 2 klasie liceum a studniówka w 3 U niektórych półmetek to połowinki lub coś podobnego.
reklama
Zając Czerwcowy
Witam :-) wrocilam od lekarza. Termin porodu 24.06.2017 :-) z usg wyszlo ze to 7 tc 1d :-) serduszko bije :-) 140 razy na minute :-)
Wyniki:
GSD 23,6
CRL 10,3
Pecherzyk zoltkowy 3,5 mm nie za maly ?
Pan doktor ogolnie nie byl zbyt wylewny ... a wizyta u gin za tydzien w sobote. Jestem taka szczesliwa !!! :-) to moja pierwsza ciaza mam 28 lat :-) moj maz chodzi dumny jak paw poniewaz to hmm ,, pierwszy strzal";-)
Wyniki:
GSD 23,6
CRL 10,3
Pecherzyk zoltkowy 3,5 mm nie za maly ?
Pan doktor ogolnie nie byl zbyt wylewny ... a wizyta u gin za tydzien w sobote. Jestem taka szczesliwa !!! :-) to moja pierwsza ciaza mam 28 lat :-) moj maz chodzi dumny jak paw poniewaz to hmm ,, pierwszy strzal";-)
Ostatnia edycja: