reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zobacz załącznik 781412

svchs65gg8talrm7.png
Śliczności :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Emka dokładnie, nam już w szkole rodzenia mowili, ze położna nie będzie cały czas z nami. I tak tez bylo, gdy już byliśmy na porodowce. Oczywiście na każde zawołanie Męża ona przychodziła i co jakoś czas tez sama przychodziła zaglądać. A gdy już rozwarcie było 8 cm, to praktycznie cały czas już była, a gdy zaczęły się parte, to nie wiem skąd, ale nagle cala sala zrobiła się pełna :errr::-) :)

ja byłam chora w 6 tyg. Leżałam całe 2 dni w domu ;) litry gorącej herbaty z cytryną i miodem ( ale miód traci swoje lecznicze właściwości w wysokiej temp.) gardło psikałam tamtum verde. 2 razy piłam mleko, miód, czosnek. Ale hitem okazał się domowy syrop z cebuli;) piłam kilka razy dziennie po 2 łyżki przez 3 dni i po chorobie :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Syrop biorę od wczoraj właśnie i przynajmniej przespałam noc bez bólu gardła. Mam nadzieje, ze się wykuruje.
Dziękuje :)

Ja pamietam jak byłam po stracie pierwsze dziecka i leżałam w szpitalu to było w lutym miałam wtedy 24 lata rocznikowo 25 w piżamie bez makijażu wyglądam dość młodo pan doktor który przyszedł na obchód mówił do mnie dziecko a do mojego męża " chłopaka prosimy żeby wyszedł na korytarz " troszkę mnie to zdenerwowało tym bardziej ze mam podwójne nazwisko to nie Trudno się domyślić ze jestem mężatka, dzisiaj się z tego śmieje.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Piękne usg. <3
Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja planuje jeszcze dzisiaj troszkę poleniuchować a potem bierzemy się za sprzątanie i gotowanie :)
A wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień ?
ja mam półmetek i tak bardzo niechce mi się iść ;( a po tym jak mi lekarz powiedział, że jestem za aktywna i mam więcej odpoczywac, to już wgl. Boje się trochę. tam będzie duszno, a mnie się robi zaraz niedobrze, będzie jedzenie - zapachy ;( Ciężki dzień dziś dla mnie .

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Do góry