reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Emka dokładnie, nam już w szkole rodzenia mowili, ze położna nie będzie cały czas z nami. I tak tez bylo, gdy już byliśmy na porodowce. Oczywiście na każde zawołanie Męża ona przychodziła i co jakoś czas tez sama przychodziła zaglądać. A gdy już rozwarcie było 8 cm, to praktycznie cały czas już była, a gdy zaczęły się parte, to nie wiem skąd, ale nagle cala sala zrobiła się pełna
weraphotoo
Zaciekawiona BB
Piękne usg. <3
Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja planuje jeszcze dzisiaj troszkę poleniuchować a potem bierzemy się za sprzątanie i gotowanie
A wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień ?
Emkaa
Jaki śliczny bobas [emoji173]. Widziałaś już jak macha rączkami i nóżkami?
Syrop biorę od wczoraj właśnie i przynajmniej przespałam noc bez bólu gardła. Mam nadzieje, ze się wykuruje.ja byłam chora w 6 tyg. Leżałam całe 2 dni w domu litry gorącej herbaty z cytryną i miodem ( ale miód traci swoje lecznicze właściwości w wysokiej temp.) gardło psikałam tamtum verde. 2 razy piłam mleko, miód, czosnek. Ale hitem okazał się domowy syrop z cebuli piłam kilka razy dziennie po 2 łyżki przez 3 dni i po chorobie
Dziękuje
tynka2506
Ja pamietam jak byłam po stracie pierwsze dziecka i leżałam w szpitalu to było w lutym miałam wtedy 24 lata rocznikowo 25 w piżamie bez makijażu wyglądam dość młodo pan doktor który przyszedł na obchód mówił do mnie dziecko a do mojego męża " chłopaka prosimy żeby wyszedł na korytarz " troszkę mnie to zdenerwowało tym bardziej ze mam podwójne nazwisko to nie Trudno się domyślić ze jestem mężatka, dzisiaj się z tego śmieje.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Anulka.
Anulka.
Bellax123!
ja mam półmetek i tak bardzo niechce mi się iść ;( a po tym jak mi lekarz powiedział, że jestem za aktywna i mam więcej odpoczywac, to już wgl. Boje się trochę. tam będzie duszno, a mnie się robi zaraz niedobrze, będzie jedzenie - zapachy ;( Ciężki dzień dziś dla mnie .Piękne usg. <3
Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja planuje jeszcze dzisiaj troszkę poleniuchować a potem bierzemy się za sprzątanie i gotowanie
A wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień ?
reklama
weraphotoo
Zaciekawiona BB
Dasz rade ... Przecież na siłe siedzieć tam nie musisz zawsze możesz wyjść np. gdy poczujesz się niedobrze