reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zobacz załącznik 781412

svchs65gg8talrm7.png
Śliczności :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Emka dokładnie, nam już w szkole rodzenia mowili, ze położna nie będzie cały czas z nami. I tak tez bylo, gdy już byliśmy na porodowce. Oczywiście na każde zawołanie Męża ona przychodziła i co jakoś czas tez sama przychodziła zaglądać. A gdy już rozwarcie było 8 cm, to praktycznie cały czas już była, a gdy zaczęły się parte, to nie wiem skąd, ale nagle cala sala zrobiła się pełna :errr::-) :)

ja byłam chora w 6 tyg. Leżałam całe 2 dni w domu ;) litry gorącej herbaty z cytryną i miodem ( ale miód traci swoje lecznicze właściwości w wysokiej temp.) gardło psikałam tamtum verde. 2 razy piłam mleko, miód, czosnek. Ale hitem okazał się domowy syrop z cebuli;) piłam kilka razy dziennie po 2 łyżki przez 3 dni i po chorobie :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Syrop biorę od wczoraj właśnie i przynajmniej przespałam noc bez bólu gardła. Mam nadzieje, ze się wykuruje.
Dziękuje :)

Ja pamietam jak byłam po stracie pierwsze dziecka i leżałam w szpitalu to było w lutym miałam wtedy 24 lata rocznikowo 25 w piżamie bez makijażu wyglądam dość młodo pan doktor który przyszedł na obchód mówił do mnie dziecko a do mojego męża " chłopaka prosimy żeby wyszedł na korytarz " troszkę mnie to zdenerwowało tym bardziej ze mam podwójne nazwisko to nie Trudno się domyślić ze jestem mężatka, dzisiaj się z tego śmieje.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Piękne usg. <3
Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja planuje jeszcze dzisiaj troszkę poleniuchować a potem bierzemy się za sprzątanie i gotowanie :)
A wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień ?
ja mam półmetek i tak bardzo niechce mi się iść ;( a po tym jak mi lekarz powiedział, że jestem za aktywna i mam więcej odpoczywac, to już wgl. Boje się trochę. tam będzie duszno, a mnie się robi zaraz niedobrze, będzie jedzenie - zapachy ;( Ciężki dzień dziś dla mnie .

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Do góry