reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja tak z ciekawości zapytam Nasze dwie najmłodsze mamy, jak Wasi rodzice zareagowali? Zawsze mnie to strasznie ciekawi.
Sama staruszka nie byłam jak rodzilam :D ale jednak już pracowałam i studiowalam, mieszkalismy sami...a liceum to chyba spora roznica ;)

reklama
Witam :-) wrocilam od lekarza. Termin porodu 24.06.2017 :-) z usg wyszlo ze to 7 tc 1d :-) serduszko bije :-) 140 razy na minute :-)
Wyniki:
GSD 23,6
CRL 10,3
Pecherzyk zoltkowy 3,5 mm nie za maly ?

Pan doktor ogolnie nie byl zbyt wylewny ... a wizyta u gin za tydzien w sobote. Jestem taka szczesliwa !!! :-) to moja pierwsza ciaza mam 28 lat :-) moj maz chodzi dumny jak paw poniewaz to hmm ,, pierwszy strzal";-)
Gratulacje :*

A ja tak z ciekawości zapytam Nasze dwie najmłodsze mamy, jak Wasi rodzice zareagowali? Zawsze mnie to strasznie ciekawi.
Sama staruszka nie byłam jak rodzilam :D ale jednak już pracowałam i studiowalam, mieszkalismy sami...a liceum to chyba spora roznica ;)
Jestem w ostatniej klasie liceum i nie mówiłam jeszcze rodzicom .. pierwsza wizyta dopiero we wtorek więc jak wszystko to jakoś ogarnę to im powiem.. Mam nadzieję, że to zaakceptują,
Co do mieszkania razem to mimo tego, że jestem dopiero w liceum od 3 miesiecy mieszkamy razem z chłopakiem :)

Ja musze te wszystkie zakupy razy dwa pomnozyc [emoji13]

Wiem jedno na pewno kupie dobry laktator o rogala. Z doswiadczen pierwszej ciazy to jest moja obowiazkowa pozycja.

Dziewczyny ciesze sie, ze badania poszly dobrze.

jutro napisze, bo jutro się dowiedzą

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Ja musze te wszystkie zakupy razy dwa pomnozyc [emoji13]

Wiem jedno na pewno kupie dobry laktator o rogala. Z doswiadczen pierwszej ciazy to jest moja obowiazkowa pozycja.

Dziewczyny ciesze sie, ze badania poszly dobrze.

o tak laktator to mnie też będzie potrzebny ;) więcej czasu maleństwo bedzie musiało jeść jednak moje mleko z butelki, bo nie dam rady karmić piersią chodząc do szkoły;( a szkoda

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Do góry