reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja sie tak zastanawiam. Pierwszy porod chcialam sama ,nie wiedzialam co mnie czeka...teraz mysle by byl to porod rodzinny,moj maz bardzo chce przy mnie byc,i ja tez mysle ze chce tego,nie pamietam dokladnie ale kolo 200 zl chyba sie placi za rodzinny ale ile u was sie placi za porod rodzinny? Albo porod w wodzie,bo wiem ze chyba kiedys byla taka opcja ciekawe jaka cena...

uwo9dqk323h73wzt.png
Żartujesz ? Ojciec ma prawo być przy narodzinach swojego dziecka - za darmo!!

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dzień dobry :)

U nas też wszędzie w okolicy w szpitalach porody rodzinne są darmowe. Myślałam, ze tak już jest wszędzie szczerze mówiąc.
Mój Mąż by ze mną przy pierwszym porodzie. Nie wyobrażam sobie, żeby nie miało być go ze mną przy narodzinach naszego dziecka. Poza tym bardzo dużo mi pomógł przy porodzie. Jejku, aż się teraz wzruszylam jak sobie to przypominam.

Witam nowe Mamusie :)

U mnie w szpitalu za poród w wodzie płaci sie , ale jest to oddzielny pokój dla rodzacej.
Mój mąż przy porodzie byl i napewno bedzie i teraz a u nas sie nie płaci. To juz by byla lekka przesada :/

wniduay3s76h08au.png

Pamiętajcie Dziewczyny, ze poród we wodzie jest możliwy tylko, gdy badanie wymazu w kierunku GBS po 35 tyg. ciąży pokaże, ze wynik jest ujemny. Przy dodatkim GBS poród we wodzie jest przeciwwskazaniem.

Ja też sobie nie wyobrażam, żeby go mogło nie być. Nie wiem czy to specyfikacja szpitala czy tak jest wszędzie, ale do mnie nikt nie zaglądał godzinami. On chodził i prosił, żeby ktoś zobaczył czy wszytko przebiega prawidłowo więc wtedy przychodziła przepalona paierosami położna, zniechęcona życiem i swoimi obowiązkami [emoji19]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry