reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja dalej szpital :( narazie do piatku, krwiak sie nawet milimetr nie zmniejszyl. Juz mi sie plakac chce. Przyszlam na badania na 2 dni, a dzis mija tydzien :(

Kochana[emoji20] Oby w piatek juz Cie wypisali... Wyobrażam sobie jak sie czujesz...
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...

hchy3e3kytsrn59e.png
Nie mam słów... Tak mi przykro...[emoji22]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...

hchy3e3kytsrn59e.png
Kasiu bardzo mi przykro [emoji22] nawet nie wiesz jak bardzo. Nie znam odpowiedzi dlaczego i chyba nie poznam, ale mam nadzieje, ze pozniej szybko zajdziesz w ciaze i bedzie juz dobrze.

Az sie poplakalam piszac to :(

Trzymam kciuki za wizytujace[emoji110]
Ja mam prenatalne 17 listopada.To bedzie 11w1d. Tez wcześnie, ale Dzidzia starsza troszke wedlug USG.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

hchy3e3kytsrn59e.png

Kasia bardzo mi przykro :(
Trzymaj się i staraj się dalej. Trzymam kciuki za Ciebie.

A ja dalej szpital :( narazie do piatku, krwiak sie nawet milimetr nie zmniejszyl. Juz mi sie plakac chce. Przyszlam na badania na 2 dni, a dzis mija tydzien :(

Nie wiem czy Cię pocieszę ale pamiętaj że robisz to dla swoich dzieciaczków żeby zostały z Tobą. Strasznie Ci współczuję i trzymam kciuki. A wiesz jakich teraz jest rozmiarów? Plamisz?

hchy3e3kytsrn59e.png
Strasznie mi przykro :( Jak tylko będziecie mogli to działajcie od nowa i daj znać co u Ciebie.

Majka nie wiem jak duze, jak mowil, ze musze zostac bo krwiak sie nie zmniejsza to lzyi zaczly leciec, a serce walilo, az w uszach. Dyktowal cos pielegniarce, ale nie skupilam sie na tym :(

hchy3e3kytsrn59e.png
Kasiu :( bardzo mi przykro .

wniduay3s76h08au.png

Kasiu...tak mi przykro.Mocno wierzyłam, że wszystko bedzie ok.
Trzymaj się dzielnie. Kiedyś wrócisz na bb na pewno.

oar8pg4njr6t44vs.png

reklama
Majka nie wiem jak duze, jak mowil, ze musze zostac bo krwiak sie nie zmniejsza to lzyi zaczly leciec, a serce walilo, az w uszach. Dyktowal cos pielegniarce, ale nie skupilam sie na tym :(

No tak, kumam. Z tego co czytałam to on się wchłania do 20tc najczęściej a od ostatniego pomiaru minęły zaledwie 2 dni więc się nie martw najważniejsze że się nie powiększa. Wiem że łatwo się gada, pewnie doznałaś szoku, postaraj się nie denerwować :/

Do góry