anika84
Fanka BB :)
U nas pierwsze prenatalne 21 listopada czyli będzie 12t1d chciałam iść tydzień później żeby wszystko było ładnie widać ale nie było juz terminów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas pierwsze prenatalne 21 listopada czyli będzie 12t1d chciałam iść tydzień później żeby wszystko było ładnie widać ale nie było juz terminów.
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...