reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kasiu nie wierzę, po prostu nie wierzę :( Tak bardzo mi przykro, ze Ciebie to spotkało :( Trzymaj się dzielnie kochana. Mam nadzieję, ze wrócisz niebawem z dobrymi wiesciami- o kolejnej, zdrowej ciąży.

Suelen Ty też się dzielnie trzymaj. Pamiętaj, ze zdrowie malenstw jest najważniejsze teraz. Wiem, ze Ci ciężko z dala od domu, ale tam naprawdę jesteś w dobrych rękach. Napina Ci się jeszcze tak macica?

Ooo to widzę, ze większość z Was idzie szybciutko na badanie prenatalne :biggrin2:

reklama
Suelen...dasz radę. Jak nie Ty to kto.

Caixa...z tego co mi mówił ginekolog przy prenatalnych test z krwi musi być jak najbliżej usg. Ja mam nawet tego samego dnia. Spróbuj jakoś zbliżyć te terminy.

oar8pg4njr6t44vs.png

Suelen...dasz radę. Jak nie Ty to kto.

Caixa...z tego co mi mówił ginekolog przy prenatalnych test z krwi musi być jak najbliżej usg. Ja mam nawet tego samego dnia. Spróbuj jakoś zbliżyć te terminy.

oar8pg4njr6t44vs.png
Tak to prawda u mnie w medicoverze różnica między usg a testem papa - pobraniem krwi jest tylko kilka minut, mówią że im bliżej tym lepiej.

svchs65gg8talrm7.png

Weraphotoo powinno już bić serduszko :) ja byłam na wizycie 6t5d i w tej ciąży i w poprzedniej już było pięknie widać bijące serduszko :)

Umówiłam się na pierwszą wizytę u ginekologa :) 8.11 - nie mogę się doczekać :) ... Ej mam pytanko myślicie, że w 7t3d będzie już serducho :) ?
Raczej tak.
Właśnie dziewczyny, ja to się zdziwiłam bo z tego co pamiętam (8 i 9 lat temu) kolejne usg to prenatalne robiłam bardziej w okolicach 14tc a w luxmedzie też mi kazali iść w 12tc.

reklama
Do góry