reklama
nahia
Zaangażowana w BB
Kasiu strasznie mi przykro, nie ma nawet odpowiednich słów w tym momencie... Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj się :* Jesteśmy z TobąDziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Fanka BB :)
Mi ginka mówiła, ze przedział na USG prenatalne jest takie: 11t6d-13t6d
I dlatego pewnie będę musiała wydać sporo pieniędzy pod koniec listopada :/ 25.11 mam endokrynologa prywatnie plus badania, 30.11 ginekolog prywatnie plus badania i będzie to 11t1d-11t4d więc po tygodniu znowu kasa... 450zł za same wizyty [emoji79]
Trzymaj się Kasiu. Tak mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...
Współczuję Kasiu
rudziutka38
Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie tego badania podwójnego. Zadzwonię do rejestracji aby się jeszcze raz upewnić. Jeszcze do laboratorium muszę przedzwonić bo nie wiem jak długo trzeba czekać na te wyniki. Jeżeli to 1 dzień to zrobię 1 dzień przed.
anika84
Nie chcę wprowadzać Cię w błąd ale na te wyniki czeka się ok 2 tygodni i przychodzą z warszawy.Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie tego badania podwójnego. Zadzwonię do rejestracji aby się jeszcze raz upewnić. Jeszcze do laboratorium muszę przedzwonić bo nie wiem jak długo trzeba czekać na te wyniki. Jeżeli to 1 dzień to zrobię 1 dzień przed.
Więc pobierasz krew i usg lub na odwrót i czekasz.
reklama
milka1234
Zaangażowana w BB
Przytulam Cię mocno. Wieżę w to, że bedzie nam jeszcze dane zostać kolejny raz mamami.Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom