reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...

hchy3e3kytsrn59e.png
Kasiu strasznie mi przykro, nie ma nawet odpowiednich słów w tym momencie... Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj się :* Jesteśmy z Tobą

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

Mi ginka mówiła, ze przedział na USG prenatalne jest takie: 11t6d-13t6d

I dlatego pewnie będę musiała wydać sporo pieniędzy pod koniec listopada :/ 25.11 mam endokrynologa prywatnie plus badania, 30.11 ginekolog prywatnie plus badania i będzie to 11t1d-11t4d więc po tygodniu znowu kasa... 450zł za same wizyty [emoji79]

74703e3ksg0ul1uj.png

Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...

hchy3e3kytsrn59e.png

Współczuję Kasiu :(

Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie tego badania podwójnego. Zadzwonię do rejestracji aby się jeszcze raz upewnić. Jeszcze do laboratorium muszę przedzwonić bo nie wiem jak długo trzeba czekać na te wyniki. Jeżeli to 1 dzień to zrobię 1 dzień przed.

Kasia Boże..... Nie wiem co napisać. Takie to przykre i niesprawiedliwe [emoji22] bądź silna.

Strach mnie obleciał przed tą dzisiejszą wizytą, oby było wszystko dobrze.

7v8rikgnfeynrbw6.png

Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie tego badania podwójnego. Zadzwonię do rejestracji aby się jeszcze raz upewnić. Jeszcze do laboratorium muszę przedzwonić bo nie wiem jak długo trzeba czekać na te wyniki. Jeżeli to 1 dzień to zrobię 1 dzień przed.
Nie chcę wprowadzać Cię w błąd ale na te wyniki czeka się ok 2 tygodni i przychodzą z warszawy.
Więc pobierasz krew i usg lub na odwrót i czekasz.

svchs65gg8talrm7.png

reklama

hchy3e3kytsrn59e.png
Przytulam Cię mocno. Wieżę w to, że bedzie nam jeszcze dane zostać kolejny raz mamami.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry