reklama
motylek05
Fanka BB :)
mlodamama21
Po co Ci clexane? Ale te zastrzyki przeciez nie bola wgl..dosc sie ich nabralam
mlodamama21
mlodamama21
Atina1905
Aktywna w BB
Ja za pomocą clostibegytu ale w pierwszym cyklu sie udało :-) ale niestety torbiel mi sie zrobiła i dostalam luteine 100 zobaczymy co to bedzie , podobno ma sie wchłonąć :-) ale myslenie mam bardzo pozytywne :-)Atina to tym bardziej szczerze gratuluję, bo wiem co przeszlas. My też o pierwszego synka staraliśmy się prawie 2 lata. Już tracilam nadzieję, ze się uda naturalnie.
Bellax123!
A ja mam inne zmartwienie;( ponieważ objawów praktycznie nie mam od początku to cały czas panikuje że coś jest nie tak. Bolą mnie piersi i jestem senna... tyle. Tydzień temu bylam na wizycie biło serduszko, jednak nie na dlugo mnie to uspokoiło. Tydzień temu obserwowałam powoli wystający brzuszek w lini pępka, od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze i jajniki i tak dziś patrzę na ten brzuch i jakby się schował spowrotem? Bardzo się martwię
reklama
Monya81
A ja mam inne zmartwienie;( ponieważ objawów praktycznie nie mam od początku to cały czas panikuje że coś jest nie tak. Bolą mnie piersi i jestem senna... tyle. Tydzień temu bylam na wizycie biło serduszko, jednak nie na dlugo mnie to uspokoiło. Tydzień temu obserwowałam powoli wystający brzuszek w lini pępka, od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze i jajniki i tak dziś patrzę na ten brzuch i jakby się schował spowrotem? Bardzo się martwię
Poczytaj o wzdęciach.