reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Motylek śliczny pecherzyk ciążowy widać ♡

Atina ja tez w pierwszą ciążę zaszlam przy 3 cyklu brania clo :) teraz piłam tylko inofolic i praktycznie od razu się udało, bo niby próbowaliśmy w lipcu i sierpniu, ale mój Maz bardzo dużo pracował i było mało zblizen, szczególnie w strategicznej okolicy owu. Natomiast wrzesień już cały wystarany i się udało :)

reklama
Mam ze zniżką

f2w3rjjg4alhglhc.png
Ale to jakies badania musialas robic czy jak? Bo mam wskazania do clexane bo noga mnie boli i ddedimery mam wysokie ale nie moga mi wypisac ze znizka ze musze miec jakies stwoerszone zmiany w bialkach?? Jakie badania musze zrobic i gdzie?

Kasia jest jeszcze czas spokojnie!! Bete masz wysoka i to dobrze!!! Zatodek ma jeszcze czas!
Mi bardzo doswiadczona lekarka kyora zajmuje sie badaniami dokladnymi usg mowila ze zdarza sie ze zarodek rozwija sie pozniej!! Albo w pewnym momencie zwalnia. Dlatego wazne aby sie uspokoic i dac czas!!! To jeezcze nie jest etap na martwienie!!!!!

Dla pocieszenia ci powiem ze ja w 7tyg ptzy poronieniu mialam bete 250... Tskze twoj wynik jest super.

A i pecherzyk urosl nie?? A to najwazniejsze!!!

Moja siostre nastraszyla nie dawno lekatk bo nie widziala zarpdka w 8tc.poszla po tyg i zarodek mial 15mm!!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Tak, pęcherzyk urósł o tydzień, czyli prawidłowo... Cały czas pocieszam się, że w sobotę skończę dopiero 6 tygodni (bo w sobotę minie 6 tygodni od prawdopodobnego zagnieżdżenia komórki)...

hchy3e3kytsrn59e.png

Tak, pęcherzyk urósł o tydzień, czyli prawidłowo... Cały czas pocieszam się, że w sobotę skończę dopiero 6 tygodni (bo w sobotę minie 6 tygodni od prawdopodobnego zagnieżdżenia komórki)...

hchy3e3kytsrn59e.png
Ciezko nam matkom niestety[emoji53] mysle ze do konca tyg powinno byc u Ciebie widac cos i na pewno tak bedzie..ja tez sie jutrem martwie jak glupia [emoji58] no nie moge sie skupic na niczym

Kasia będzie dobrze - ja tam wierze w Ciebie i w dzidzie i zamierzam zobaczyć twojego skarba w czerwcu . Ja jestem narwana , zaraz bym poszła do innego , z lepszym sprzętem -( mój ma najlepszy w mieście[emoji23]) ale też nie od razu. Zrób ta bete w sobotę, będziesz spokojniejsza - a potem możesz w poniedziałek. [emoji2] ja bym tak zrobiła dla świętego spokoju.

No właśnie ten lekarz też ma najlepszy sprzęt u mnie w mieście... Choć jak oglądał pęcherzyk, coś tam się w środku pojawiało, ale za chwilę znikało jak ruszał... się zastanawiam nawet czy nie chodziło mu o to żebym znów płaciła za kolejne usg... Ech...najlepiej wyłączyć już to niepotrzebne myślenie i poczekać do przyszłego tygodnia...

hchy3e3kytsrn59e.png

Według rozpiski Z bety to twój wynik odpowiada 5-6 tydzień. Spokojnie początki ciąży maja swoje Prawa . U mnie byly przyjaciółki jedna z nich tez jest w ciąży ale już w 6 miesiącu jestem zachwycona jak pięknie wyglada a będzie miała dziewczynkę wiec przesad ze dziewczynka odbiera urodę chyba się nie sprawdza

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ciezko nam matkom niestety[emoji53] mysle ze do konca tyg powinno byc u Ciebie widac cos i na pewno tak bedzie..ja tez sie jutrem martwie jak glupia [emoji58] no nie moge sie skupic na niczym

Ja chyba za bardzo się nastawiałam, wręcz byłam pewna że już serduszko będzie i strasznie się rozczarowałam...

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Według rozpiski Z bety to twój wynik odpowiada 5-6 tydzień. Spokojnie początki ciąży maja swoje Prawa . U mnie byly przyjaciółki jedna z nich tez jest w ciąży ale już w 6 miesiącu jestem zachwycona jak pięknie wyglada a będzie miała dziewczynkę wiec przesad ze dziewczynka odbiera urodę chyba się nie sprawdza

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Tak by wychodziło z moich obliczeń... Zbliżenie było dokładnie 6 tygodni temu... Więc ciągle jest nadzieja [emoji5]

hchy3e3kytsrn59e.png

Do góry