reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Motylek śliczny pecherzyk ciążowy widać ♡

Atina ja tez w pierwszą ciążę zaszlam przy 3 cyklu brania clo :) teraz piłam tylko inofolic i praktycznie od razu się udało, bo niby próbowaliśmy w lipcu i sierpniu, ale mój Maz bardzo dużo pracował i było mało zblizen, szczególnie w strategicznej okolicy owu. Natomiast wrzesień już cały wystarany i się udało :)

reklama
Mam ze zniżką

f2w3rjjg4alhglhc.png
Ale to jakies badania musialas robic czy jak? Bo mam wskazania do clexane bo noga mnie boli i ddedimery mam wysokie ale nie moga mi wypisac ze znizka ze musze miec jakies stwoerszone zmiany w bialkach?? Jakie badania musze zrobic i gdzie?

Kasia jest jeszcze czas spokojnie!! Bete masz wysoka i to dobrze!!! Zatodek ma jeszcze czas!
Mi bardzo doswiadczona lekarka kyora zajmuje sie badaniami dokladnymi usg mowila ze zdarza sie ze zarodek rozwija sie pozniej!! Albo w pewnym momencie zwalnia. Dlatego wazne aby sie uspokoic i dac czas!!! To jeezcze nie jest etap na martwienie!!!!!

Dla pocieszenia ci powiem ze ja w 7tyg ptzy poronieniu mialam bete 250... Tskze twoj wynik jest super.

A i pecherzyk urosl nie?? A to najwazniejsze!!!

Moja siostre nastraszyla nie dawno lekatk bo nie widziala zarpdka w 8tc.poszla po tyg i zarodek mial 15mm!!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Tak, pęcherzyk urósł o tydzień, czyli prawidłowo... Cały czas pocieszam się, że w sobotę skończę dopiero 6 tygodni (bo w sobotę minie 6 tygodni od prawdopodobnego zagnieżdżenia komórki)...

hchy3e3kytsrn59e.png

Tak, pęcherzyk urósł o tydzień, czyli prawidłowo... Cały czas pocieszam się, że w sobotę skończę dopiero 6 tygodni (bo w sobotę minie 6 tygodni od prawdopodobnego zagnieżdżenia komórki)...

hchy3e3kytsrn59e.png
Ciezko nam matkom niestety[emoji53] mysle ze do konca tyg powinno byc u Ciebie widac cos i na pewno tak bedzie..ja tez sie jutrem martwie jak glupia [emoji58] no nie moge sie skupic na niczym

Kasia będzie dobrze - ja tam wierze w Ciebie i w dzidzie i zamierzam zobaczyć twojego skarba w czerwcu . Ja jestem narwana , zaraz bym poszła do innego , z lepszym sprzętem -( mój ma najlepszy w mieście[emoji23]) ale też nie od razu. Zrób ta bete w sobotę, będziesz spokojniejsza - a potem możesz w poniedziałek. [emoji2] ja bym tak zrobiła dla świętego spokoju.

No właśnie ten lekarz też ma najlepszy sprzęt u mnie w mieście... Choć jak oglądał pęcherzyk, coś tam się w środku pojawiało, ale za chwilę znikało jak ruszał... się zastanawiam nawet czy nie chodziło mu o to żebym znów płaciła za kolejne usg... Ech...najlepiej wyłączyć już to niepotrzebne myślenie i poczekać do przyszłego tygodnia...

hchy3e3kytsrn59e.png

Według rozpiski Z bety to twój wynik odpowiada 5-6 tydzień. Spokojnie początki ciąży maja swoje Prawa . U mnie byly przyjaciółki jedna z nich tez jest w ciąży ale już w 6 miesiącu jestem zachwycona jak pięknie wyglada a będzie miała dziewczynkę wiec przesad ze dziewczynka odbiera urodę chyba się nie sprawdza

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ciezko nam matkom niestety[emoji53] mysle ze do konca tyg powinno byc u Ciebie widac cos i na pewno tak bedzie..ja tez sie jutrem martwie jak glupia [emoji58] no nie moge sie skupic na niczym

Ja chyba za bardzo się nastawiałam, wręcz byłam pewna że już serduszko będzie i strasznie się rozczarowałam...

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Według rozpiski Z bety to twój wynik odpowiada 5-6 tydzień. Spokojnie początki ciąży maja swoje Prawa . U mnie byly przyjaciółki jedna z nich tez jest w ciąży ale już w 6 miesiącu jestem zachwycona jak pięknie wyglada a będzie miała dziewczynkę wiec przesad ze dziewczynka odbiera urodę chyba się nie sprawdza

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Tak by wychodziło z moich obliczeń... Zbliżenie było dokładnie 6 tygodni temu... Więc ciągle jest nadzieja [emoji5]

hchy3e3kytsrn59e.png

Do góry