reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak robilam beta hcg to mam taka rozpiske przy wyniku
Zobacz załącznik 780282

Czyli 6 tydzień... więc ma prawo jeszcze być malutka, prawda?

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Kasiu na pewno wszystko bedzie dobrze! Musisz tylko odpoczywac i byc dobre mysli :) jezeli to 6t to przeciez jeszcze jest czas :)

Kasia ja na pierwsze usg poszłam jak wg OM był początek 7 tygodnia i był pusty pecherzyk a tydzień później dzidzia z serduszkiem, więc trzeba jeszcze poczekac. Zobaczymy w poniedziałek czy beta przyrasta, ale mój lekarz i tak mówi że na tym etapie najważniejszy jest spokój i kolejne usg. Uszy do góry, będzie dobrze[emoji5]

Dziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?

hchy3e3kytsrn59e.png
Tak jak pisaalam..dzis spr forum z 2013 roku i mialam dopiero zarodek 7 tydz 2 lub 3 dzien..

reklama
Do góry