KaSia86
Fanka BB :)
Czyli 6 tydzień... więc ma prawo jeszcze być malutka, prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lub jeszcze młodsze ja według ostatniej miesiączki powinnam być powyżej 10ego tygodnia cykle mam 35 dniowe owuacja w 33dniu cyklu w ciąży jestem dokładnie dzisiaj6tygodni a wczoraj miałam USG i biło serduszko
Tak jak pisaalam..dzis spr forum z 2013 roku i mialam dopiero zarodek 7 tydz 2 lub 3 dzien..Dziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?
Każde dziecko rozwija się inaczej. Mój synek później był 2 tyg młodszy z usg i było wszystko ok.Czyli 6 tydzień... więc ma prawo jeszcze być malutka, prawda?
Arya na zatoki czy katar jedyne co mogą polecicć to sól morska , sól fizjologiczna lub inchalacje olejkiem eukaliptusowym lub mietowym . Wiem bo sama sie dowiadywałamJutro zapytam ginekologa co mogę na te zatoki i boję się by na antybiotyku się nie skończyło :/