reklama
weraphotoo
Zaciekawiona BB
Mam do was pytanie... Do lekarza na pierwsza wizyte ide dopiero za 1,5 tygodnia a to czekanie mnie kiedys wykonczy i chcialam sie zapytac gdzie musze sie udac aby zrobic bete i ile to kosztuje ?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
O ciążę staraliśmy się od zeszłego roku, w sierpniu miałam ostatnią miesiączkę ten cykl ostatni byk jakiś kosmiczny owulację miałam w 33dniu cyklu plamienie implantacyjne w 39dniu cyklu przy cyklach 35 dniowych, stwierdziłam że odczekam 14dni od owu w 18 dniu po zrobiłam pierwszy test pozytywny wynik prawie od razu z pierwszych objawów ciąży to miałam drganie lewej powieki i krew z nosa mi poleciała, a teraz zgaga i piersi Masakra. Dodam że to moja trzecia ciąża i pierwszej nic żadnych dolegliwości w drugiej tylko mdłości, a tu wszystko na raz
Anulka.
Fanka BB :)
Wszędzie Ci zrobią gdzie mają jakieś laboratorium. Ja robiłam w szpitalu bo nie chciało mi się czekać do następnego dnia, a tam robią do wieczora. Płaciłam 38 zł to dużo, wiem ze można taniejMam do was pytanie... Do lekarza na pierwsza wizyte ide dopiero za 1,5 tygodnia a to czekanie mnie kiedys wykonczy i chcialam sie zapytac gdzie musze sie udac aby zrobic bete i ile to kosztuje ?
mlodamama21
Bellax123!
Ja robiłam prywatnie w laboratorium. 30zl jedno. Ja dla pewności zrobiłabym od razu dwa tzn jedno i po 3 dniach drugie powinno być około 100% więcejMam do was pytanie... Do lekarza na pierwsza wizyte ide dopiero za 1,5 tygodnia a to czekanie mnie kiedys wykonczy i chcialam sie zapytac gdzie musze sie udac aby zrobic bete i ile to kosztuje ?
weraphotoo
Zaciekawiona BB
Czyli wystarczy, że po prostu pójdę do szpitala i poproszę o zrobienie takiego badania ?Zrobią mi je od razu czy muszę wcześniej zadzwonić i się umówić ? Ile czeka się na wyniki ?
reklama
Bellax123!
zależy ale raczej powinnaś poprostu pójść i oddać krew i zapłacić tyle. A czas też różnie u mnie np. z pt miałam dopiero w pon po 15 a z poniedziałku we wtorek o 15Czyli wystarczy, że po prostu pójdę do szpitala i poproszę o zrobienie takiego badania ?Zrobią mi je od razu czy muszę wcześniej zadzwonić i się umówić ? Ile czeka się na wyniki ?