madziarra21
Fanka BB :)
Kasia pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia... skoro z usg wychodzi 7 tydz to znaczy że pęcherzyk odpowiada wielkością na 7 tydzień tak? Jeśli tak to rozbieżność jest mała z om i może gdzieś ten dzidziolek się schował i ujawni sie na następnym badaniu... musisz być dobrej myśli...Dziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?
Gratulacje dla mamuś, które dzis widziały swoje dzidzie i trzymam kciuki za jutrzejsze wizytacje.
Ja Was czytam na bieżąco ale jakoś nie mam weny na pisanie. Pobolewa mnie brzuch na dole, nie ciągle Ale tak co jakiś czas przez chwilę. W sumie od wczorajszego wieczora. Usg miałam dokładnie tydzień temu i to zdecydowanie za dawno heh już bym poszła na następne
Saulen trzymaj sie kochana w tym szpitalu. Do poniedziałku szybko zleci a przynajmniej jesteś pod okiem lekarza z tym plamieniem. Śliczne masz dzidziusie