weraphotoo
Zaciekawiona BB
Dzięki wam bardzo ... jeszcze jedno małe pytanie : Muszę być na czczo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No my wcześniej już byliśmy że sobą. Na jakiś czas nasze drogi się rozeszły a potem już oboje wiedzieliśmy czego chcemy. Po dwóch miesiącach zamieszkalismy razem a jakoś po roku zaszlam w ciążę. Super czasyTo szybko się na dzieci zdecydowaliście
wszystko jest mozliwe do konca 8 tygodnia trzymam kciuki. Jeśli beta wyjdzie dobrze to napewno bedzie dobrzeDziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?
Wynik będzie za 20 minut ale teraz dzwoniłam to panie laborantki mówiły, że wynik bardzo wysoki będzie... Ale tak naprawdę będzie wiadomo czy wszystko ok jak się okaże po drugim wyniku czy dobrze przyrasta...wszystko jest mozliwe do konca 8 tygodnia trzymam kciuki. Jeśli beta wyjdzie dobrze to napewno bedzie dobrze
Wiesz co ja bym jeszcze poczekala a kiedy będziesz miała wynik bety? Trzymam kciuki kochana!Dziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?
Za 20 minut będzie wynik...Wiesz co ja bym jeszcze poczekala a kiedy będziesz miała wynik bety? Trzymam kciuki kochana!
mnie chodziło właśnie o to poniedziałkowe i nie nastwiaj sie na podwojony wynik bo im wyższy wynik tym wolniej przyrasta. np mi na początku 6 tygodnia po 72h przyrosl o 71% bo to było już wynik 4300. Nastaw sie na to żeby sporo przyrosloWynik będzie za 20 minut ale teraz dzwoniłam to panie laborantki mówiły, że wynik bardzo wysoki będzie... Ale tak naprawdę będzie wiadomo czy wszystko ok jak się okaże po drugim wyniku czy dobrze przyrasta...