reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Suelen pięknie widać maleństwa na zdjęciu z USG dużo lez odpoczywaj i staraj się nie martwić, to teraz najważniejsze dla Was.

Tynka piękny maluszek z widocznymi konczynami :D

Anusiek ja bym poszła na wizytę predzej, tzn. jak będzie 6t4d. Ale ja z tych niecierpliwych ;) serduszko już powinno być, jeśli ciąża trzyma się wieku z om.

Ja też dzisiaj kolejny dzień fatalnie się czuję. Pogoda do d., więc mamy z synkiem dzień pizamowy :)

Dziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?

hchy3e3kytsrn59e.png

Dziewczyny niestety u mnie pęcherzyk nadal pusty [emoji22] Już nie mam łez... [emoji22][emoji22][emoji22] Z usg wychodzi 7t0d więc już teoretycznie powinien być dzidziuś i serduszko a nie ma nic... Dostałam Duphaston 2x1 i skontrolować bHCG, zaraz powinien być wynik, kontrolny w poniedziałek i kolejne usg w następny czwartek...
Pocieszam się jedynie faktem, że z moich obliczeń wychodzi 6 tydzień, tzn działaliśmy 15 września a owulacja była prawdopodobnie 17 września więc teoretycznie to dopiero 6 tygodni- myślicie że to możliwe?

hchy3e3kytsrn59e.png
wszystko jest mozliwe do konca 8 tygodnia;) trzymam kciuki. Jeśli beta wyjdzie dobrze to napewno bedzie dobrze;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

wszystko jest mozliwe do konca 8 tygodnia;) trzymam kciuki. Jeśli beta wyjdzie dobrze to napewno bedzie dobrze;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Wynik będzie za 20 minut ale teraz dzwoniłam to panie laborantki mówiły, że wynik bardzo wysoki będzie... Ale tak naprawdę będzie wiadomo czy wszystko ok jak się okaże po drugim wyniku czy dobrze przyrasta...

hchy3e3kytsrn59e.png

hchy3e3kytsrn59e.png
Wiesz co ja bym jeszcze poczekala a kiedy będziesz miała wynik bety? Trzymam kciuki kochana!

reklama
Wynik będzie za 20 minut ale teraz dzwoniłam to panie laborantki mówiły, że wynik bardzo wysoki będzie... Ale tak naprawdę będzie wiadomo czy wszystko ok jak się okaże po drugim wyniku czy dobrze przyrasta...

hchy3e3kytsrn59e.png
mnie chodziło właśnie o to poniedziałkowe;) i nie nastwiaj sie na podwojony wynik bo im wyższy wynik tym wolniej przyrasta. np mi na początku 6 tygodnia po 72h przyrosl o 71% bo to było już wynik 4300. Nastaw sie na to żeby sporo przyroslo ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Do góry