reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A mi się dziwnie zmniejszył brzuch. Opadnięty jest już jakiś czas ale dzisiaj zauważyłam,że po prostu zrobił się mniejszy. Miała tak któraś?
Dziecko rusza się normalnie

A może dzidziuś ustawił się już do porodu? Mój już tak zszedł w 36 tygodniu! Tyle,że jak narazie nie chce wyleźć! Ja dopiero zauważyłam,że brzuch mi się obniżył jak nie mogłam pępka zauważyć

reklama
Skoro ktoś wywołuje to się melduję u mnie zaczynają być schody, pokarm mam ale sutki standardowo krwawią są obrzęki miałam żadnych kapturków nie używać ale boli jak cholera i nie jestem w stanie małej przystawić. W nocy dałam mleczka trochę i małej chyba się cofnęło w nosek i biegłam jak głupia na boso do pielęgniarek noooo więc nikt nie obiecywał że będzie kolorowo ale jeśli któraś może pomódlcie się abym jutro wyszła bo to w sumie trzecia/czwarta doba [emoji16] a nigdy nie udał mi się wyjść tak wcześnie zawsze coś wychodziło, jedyny sukces to że mała narazie nie jest żółta i straciła 150 gr więc chyba w normach... cieszę się że was mam serio to forum dużo mi dało

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używałam silikonowe nakładki do karmienia i krem do borodawek lansinoh! Teraz też zakupiałam bo byłam zadowolona!

Dzięki zalogowałam się na laptopie i też już zobaczyłam

Hehehe oglądam na TVP "Wspaniałe Stulechie" Hiurem urodziła a darła się jakby ją żywcem ze skóry obdzierali.

Dzwoniłam do położnej ze szkoły rodzenia. Jadę na 19:20 po wywiad położniczy na izbę i lekcję parcia markowanego. Myślałam że mi się nie przyda ale mała się przekręciła to szykuję się na poród sn

Ostatnia edycja:
A mój organizm chyba zbiera na to siły. Ciągle chce mi się spać i nic mi się nie chce. Ale tak to zero skurczy,bóli itp. Kiedy to nastąpi?
Ale widać u Ciebie suwaczek

Zajac Czerwcowy wrzuć na luz tak jak my i Cię zaskoczy! Tak miałam z dwiema pierwszymi ciążami! Zero przepowiadaczy,poprostu nagle się zaczęło! I teraz staram się nie myśleć tylko żyć codziennością,może wkońcu zaskoczy

Dzięki zalogowałam się na laptopie i też już zobaczyłam

Hehehe oglądam na TVP "Wspaniałe Stulechie" Hiurem urodziła a darła się jakby ją żywcem ze skóry obdzierali.

Dzwoniła do położnej ze szkoły rodzenia. Jadę na 19:20 po wywiad położniczy na izbę i lekcję parcia markowanego. Myślałam ze mi się nie przyda ale mała się przekręciła to szykuję się na poród sn

A to ci mała! Zachciało się jej przekręcania! Mi gin wcześniej mówiła,że jakby się przekręcił to położna by do mnie przyjeżdżała i robiła ćwiczenia i masaż brzucha! Ale na szczęście siedział i siedzi w dobrym kierunku

u mnie lekarz powiedział że jak się nie przekręci to cc
i w sumie jak byłam na wizycie to sprawdzał tętno i powiedział że chyba jest pośladkami w dół
ale po wizycie miałam zaraz usg i tu niespodzianka
przez całą ciążę miałam taki brzuch jak rozlany teraz tak jakby z boków mi zeszło

rany jak ten czas w domu leci prawie nic nie zrobiłam a już 13-ta :o

Wicie gniazda nieee u mnie lenistwo:) dopiero dzisiaj przychodzi mi lozeczko nie moge doczekac sie skladania I ubierania:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ckaidqk3gmavjquw.png

Załączniki

• 19074022_1659725297401130_816940940_n.jpg
    19074022_1659725297401130_816940940_n.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 170
Do góry