reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
ja pracuję w branży handlowej fakt że nie ubrania tylko kosmetyki i chemia ale jak coś to służę pomocą

a tym czasem zbieram się bo mój J zaraz wróci z pracy i po 18-tej jedziemy do Lublina
jeszcze tu wpadnę

Ostatnia edycja:
Efta22 tez mam wrażenie ze mi się zmniejszył brzuch ale nie wiem czy ja to tak widzę czy tak jest [emoji33]
Pokaże wam potem moje łóżeczko jak wrócę z miasta [emoji16] narazie poszukuje kibelka [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No nie wierze ...
1496928752-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny masakra!! Brzuch boli jak na okres i na dodatek się hujowo czuję ☹️ Kurde jak boli przed okresem to wiesz,że go zaraz dostaniesz a tu czekasz i czekasz i cierpisz

Normalnie czuję się jakbym miała być przeziębiona albo jakiś wirus dostać bo mi cały dzień jakoś w brzuchu jeździ
Całe popołudnie przeleżałam i się chyba nawet kimłam,za to jak sie obudziłam gorąco mi był jak cholera! A najlepsze,że wcale nie jest gorąco na dworze!
Słyszała któraś o takich symptomach zbliżającego się porodu?

wiesz co w 5-10-15 założyłam kartę i kupowałam przez internet z wyprzedaży ale spoko rzeczy i super jakość. Teraz może mają mniej na wyprzedaży ale warto tam wpadać i taniej niż w smyku.
my to już w zimie po usg jak dowiedzieliśmy się że będzie dziewczynka to trafiliśmy kombinezon ze 129 zł przeceniony na 29zł.
Widzisz u nas za jakiś czas chyba będziemy planować drugie i dlatego ja tak chcę mało pchać się w różowy kolor. coś tam różowego mam ale jak drugi będzie chłopak to już kolory zielony, niebieski no ale nie różowy.
a ten ostatni szary masz pewnie do wózka ?
ja do wózka jeszcze nic nie kupiłam nie mogę się zdecydować a wózek mam w środku beżowy niby wszytko pasuje ale ja nie chcę różowego.
ten w gwiazdki to uniwersalny :) w słoniki mam na dole w salonie w kołysce , ten szaro bialy z minky do wózka :) wozek mamy w kolorze mięty :)

Załączniki

• 18492805_1048187371948871_359508267_n.jpg
    18492805_1048187371948871_359508267_n.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 151
Fajny kolor taki typowo dla niemowląt. Niestety ale mój mąż wysmarowałby taki biały spód w samochodzie. My mamy wózek x Lander move kolor Grey Stone.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry