reklama
Aleks93xx
Początkująca w BB
Aleks czyli podobnie mamy, ja odkąd zachorowałam na niedoczynność tarczycy przytyłam bardzo dużo, schudłam kilkanaście kg, ale jeszcze drugie tyle powinnam, ciąża pokrzyżowała mi szyki no, ale ten brzuch to sporawy się zrobił mocno
No mój aż tak duży nie jest, przez ubranie go aż tak nie widać. Ale jednak jak podwine bluzkę to jest. I na ciazowy on nie wygląda tylko jakbym sobie dobrze pojadla. Przytyć nie przytyłam, zaparć nie mam. Właściwie to mało jem bo mam ciągle mdłości i wymiotuje.
Aleks93xx
Początkująca w BB
Ja właśnie chcę mieć druga cesarke a na czytałam się, że jeśli minęło więcej niż 2 lata to mona rodzic naturalnie. Strasznie się boje rodzic naturalnie bo pierwszy poród przezyłam strasznie. Przez 12 h rodziłam siłami natury, męczylam się strasznie. Polozne się uparly, że urodze naturalnie i tak mnie męczyly mimo braku rozwarcia. W końcu lekarz zadecydował o cesarce bo tętno dziecka zanikalo - okazało się ze córka się dusila, obwiazana była pepowina.
Teraz jakoś wolałabym mieć kolejna cesarke.
Teraz jakoś wolałabym mieć kolejna cesarke.
Lekarka z nfz nie wie nic o prywatnych moich wizytach u ginekologa w innej miejscowosci.Polusiowa, gratuluję dużego dzidziusia [emoji173]
To chodzisz jednocześnie do lekarza na nfz i prywatnie? Ja właśnie też tak planuję, jak się okazało, że wszystkie badania też byłyby prywatne :/
A czy oni wiedzą o sobie, nie ma problemu z tym lekarzem z nfz? Obaj wpisują się do Twojej karty ciąży?
reklama
Anulka.
Fanka BB :)