reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aleks poprzednie cięcie nie jest wyznacznikiem, jeśli będziesz chciała i nie będzie przeciwskazań możesz próbować rodzić naturalnie. Ja tak właśnie planuję :)

reklama
Aleks czyli podobnie mamy, ja odkąd zachorowałam na niedoczynność tarczycy przytyłam bardzo dużo, schudłam kilkanaście kg, ale jeszcze drugie tyle powinnam, ciąża pokrzyżowała mi szyki ;) no, ale ten brzuch to sporawy się zrobił mocno

No mój aż tak duży nie jest, przez ubranie go aż tak nie widać. Ale jednak jak podwine bluzkę to jest. I na ciazowy on nie wygląda tylko jakbym sobie dobrze pojadla. Przytyć nie przytyłam, zaparć nie mam. Właściwie to mało jem bo mam ciągle mdłości i wymiotuje.

U mnie podobnie, rozumiem, że nie masz takiego dużego bo nie jesteś gruba, ale powiększył się - mój z widocznego tez się powiększył i w efekcie jest duży.

Ja właśnie chcę mieć druga cesarke a na czytałam się, że jeśli minęło więcej niż 2 lata to mona rodzic naturalnie. Strasznie się boje rodzic naturalnie bo pierwszy poród przezyłam strasznie. Przez 12 h rodziłam siłami natury, męczylam się strasznie. Polozne się uparly, że urodze naturalnie i tak mnie męczyly mimo braku rozwarcia. W końcu lekarz zadecydował o cesarce bo tętno dziecka zanikalo - okazało się ze córka się dusila, obwiazana była pepowina.
Teraz jakoś wolałabym mieć kolejna cesarke.

Rudziutka, kum , karola i polusiowa - ja wam nie pogratulowałam jeszcze ! Cieszę się , że z bobasami wszystko dobrze i czekam ma pozostałe dobre wiadomości [emoji4][emoji4]

Ostatnia edycja:
Lekarka z nfz nie wie nic o prywatnych moich wizytach u ginekologa w innej miejscowosci. :D

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry