reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuje dziewczyny, jestem taka szczęśliwa , że na razie wszystko jest ok ! 1,24 , dziś wyszedł o 4 dni młodszy niż termin OM .

reklama
Dziękuje dziewczyny, jestem taka szczęśliwa , że na razie wszystko jest ok ! 1,24 , dziś wyszedł o 4 dni młodszy niż termin OM .

A kiedy kochana mialas OM?

uwo9dqk323h73wzt.png

Hejka! Gratuluję wszystkim serduszek małych dzidziolków i w ogóle super że jest ok
Dziewczyny a jak chodzicie prywatnie i na nfz to kto wystawia zwolnienie lekarskie i co mówicie? Ja muszę jakiś plan ułożyć bo jutro muszę umówić się do gina na nfz bo na to skierowanie mi nie zrobią kolposkopii na nfz a łączny jej koszt to ok 400zł normalnie tak się zdenerwowałam że się poryczałam. I weź się tu człowieku lecz chciałam żeby było taniej, wykupiłam cały pakiet ale nie im jeszcze mało. Teraz zastanawiam się czy nie prowadzić ciąży i tu i tu.

Hejka! Gratuluję wszystkim serduszek małych dzidziolków i w ogóle super że jest ok
Dziewczyny a jak chodzicie prywatnie i na nfz to kto wystawia zwolnienie lekarskie i co mówicie? Ja muszę jakiś plan ułożyć bo jutro muszę umówić się do gina na nfz bo na to skierowanie mi nie zrobią kolposkopii na nfz a łączny jej koszt to ok 400zł normalnie tak się zdenerwowałam że się poryczałam. I weź się tu człowieku lecz chciałam żeby było taniej, wykupiłam cały pakiet ale nie im jeszcze mało. Teraz zastanawiam się czy nie prowadzić ciąży i tu i tu.
Musisz się przejść na NFZ , bo cena kosmiczna[emoji52]

U mnie wiele lekarzy na NFZ przyjmuje od reki , rano trzeba być się zarejestrować. Np. E przychodni przyszpitalnej . Najlepiej poszukać opinni w internecie.

reklama
U mnie wiele lekarzy na NFZ przyjmuje od reki , rano trzeba być się zarejestrować. Np. E przychodni przyszpitalnej . Najlepiej poszukać opinni w internecie.

Właśnie mało jest miejsc gdzie wykonują to badanie. W invikcie mają jeden wolny termin na koniec listopada a w innym miejscu kazali mi dzwonić w listopadzie się dowiadywać. Zapisałabym się do invicty żeby już mieć termin zaklepany ale teraz nie mam skierowania. Jutro się dowiem ile poczekam na gina z nfz

Do góry