reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

przyszla do nas sasiadka ,kolezanka tesciowej i zaczela mi opowiadać w jakich mękach rodziły jej córki .. umie poprawić człowiekowi humor :<
ckaidqk3b3f86lfe.png
[/QUOTE]

reklama
Ja nie mam i nie miałam skurczu za to liczę na wielkie bum że mimo tylko twardnienia raz na jakiś czas poród zrobi mi dobra niespodziankę i oby w dzień bo w nocy jakoś się boje

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogarnąć teraz te wszystkie fora to nie lada wyzwanie:) Tak duzo sie dzieje. U mnie na razie spokój ze skurczami mimo ze ciągle jeszcze jestem b.aktywna i cos załatwiam i sporo chodzę.Córeczka teraz mniej sie rusza ale za to jak sie juz zacznie wiercic to ruchy są dosc intensywne i bolesne.Wygląda na to ze dotrwam do 05,06 :)

Wytrzymasz:) Ja też aktywna, ciągle latam gdzieś (jak mnie kręgosłup i spojenie nie boli - a są takie chwile:p) i musze wytrzymać do cięcia do 8.06:)

Nie straszcie tą pełnią....:-) Mam zaplanowane cięcie 8.06. a jak wpadnie nawał porodów to sobie na cc poczekam :p

a ja chyba wolałabym w nocy,w dzien mają mase innych pacjentek a i na izbie przyjec sie dluzej czeka bo polowa z dziewczyn przyszła tylko na KTG a swoje trzeba odsiedziec przynajmniej u nas ..
ckaidqk3b3f86lfe.png
[/QUOTE]

Ja tez wolalabym w nocy bo w dzień jest tam tyle ludzi ze masakra a w nocy to troche "prywatniej" jest hehe ale czasu nie wybierzemy

Gemmina ostatnio miałam to samo z ruchami, Mała się bardzo wyciszyła przez ostatnie dni ,ale teraz znowu aktywniejsza ;)
Moja ma takie dwa dni spokoju, musze sie wczuc w jej ruchy i kolejne dwa sie przewraca z boku na nok.
Wczoraj byla nadaktywna. Chyba juz usnela, wrocil maz zaczal do niej mowic a ta... dyskoteka od nowa :) piwiedzialam mu ze odwdziecze sie. On bedzie Mala usypial a ja bd ja budzila ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A u mnie lekarz nie kazał iść na Izbę Przyjęć tylko od razu na blok porodowy ;) powiedział,że na izbie zawsze jakiś ruch i żeby niepotrzebnie nie czekać to od razu na blok sobie zadzwonić dzwonkiem i wejść :)

U nas parno ,duszno ,wiaterek wieje ale nic nie daje chłodu. W domu gorąco bo za długo trzymałam otwarte okno i naszło ciepłe powietrze :(
A dziś czeka mnie podróż w jedną stronę ok 100 km ,więc życzcie mi powodzenia bo nie mamy nabitej klimy ;)
muszę sobie wziąć podkład do samochodu w razie w :D

reklama
A u mnie lekarz nie kazał iść na Izbę Przyjęć tylko od razu na blok porodowy ;) powiedział,że na izbie zawsze jakiś ruch i żeby niepotrzebnie nie czekać to od razu na blok sobie zadzwonić dzwonkiem i wejść :)

U nas parno ,duszno ,wiaterek wieje ale nic nie daje chłodu. W domu gorąco bo za długo trzymałam otwarte okno i naszło ciepłe powietrze :(
A dziś czeka mnie podróż w jedną stronę ok 100 km ,więc życzcie mi powodzenia bo nie mamy nabitej klimy ;)
muszę sobie wziąć podkład do samochodu w razie w :D

Uuuuu

My wczoraj bylismy i jest odgrzybiona i nabita :)

Mnie jutro czeka dalsza podróż - ale podkładów nie biorę (tyle co w spakowanej torbie będą heh), u mnie nic nie zwiastuje porodu

74703e3kkwoaumma.png

Do góry