reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Juz dzis sie tego dowiemy [emoji6]
Wydawalo mi sie kiedys, ze tatusiowie to marza o synkach. A u nas tez, gdy sie okazalo, ze dziewczynka, to maz oszalal z radosci i coreczkowe szalenstwo trwa. Och, co to bedzie, gdy Kornelka urodzi sie [emoji6] [emoji5]

Tak, mój i za I razem i teraz mówił tylko o synku, nawet krzywił się na samo słowo córka [emoji85]

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Cymera będzie dziewucha jak nic, i to jeszcze dziś! Ale ci zazdroszczę, ja teraz będę chodzić 43 tygodnie [emoji19]
Od kilku dni mała budzi mnie w nocy bo włącza jej się jakiś wyższy bieg [emoji33] serio muszę trzymać brzuch. Potem budzę się i jęcze bo mam biodra zdrętwiałe + podróże do WC, kilogramy i spojenie [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia Cymera, trzymam & mocno :)

U mnie dzisiaj noc zawalona, jakieś sny popieprzone, wózki, łóżeczka, teściowa wrrrr...
Hahaha,xD teściowa nawet w nocy nie daje spokoju [emoji16]
dziękuję wam dziewczynki :) Jak myślicie czy mój M doczeka się swojej wymarzonej dziewczynki ;)?Mi nadal wszystko jedno byle zdrowe :)Ale jak bym już miała wybierać to dziewczynka a to ze względu własnie na męża bo on nic tylko ma być dziewczynka ;)
Trzymam za was kciuki i oczywiście za córeczkę [emoji7]

Mój mąż jest typowym facetem - za pierwszym razem marzył o synku i był strasznie rozczarowany , że urodzi się córka(oczywiście oszalał na jej punkcie, ale dopiero po porodzie). A teraz pęka z dumy, że się udało wstrzelić w chłopca. Na USG miał łzy w oczach [emoji7][emoji7]. I jego koledzy oczywiście swoje komentarze, że teraz będzie prawdziwym ojcem. (Wczesniej nie był? [emoji32])

3jgxskjox8hy3b2y.png

dziękuję wam dziewczynki :) Jak myślicie czy mój M doczeka się swojej wymarzonej dziewczynki ;)?Mi nadal wszystko jedno byle zdrowe :)Ale jak bym już miała wybierać to dziewczynka a to ze względu własnie na męża bo on nic tylko ma być dziewczynka ;)
Podziwiwm Cie ze Cie nie korcilo zebybzapytac Kto tam siedzi ;)
Wiesz teraz jest wysyp dziewczynek w okol wiec moze moze :)
My z Rozalka czekamy na kolezanke ;) a Kolega tez bedzie fajny- zawsze to jeden potencjalny maz wiecej ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
U nas jak pierwszy syn to mąż pękał z dumy. I jest synuś tatusia, owszem trzyma dyscyplina ale tez łatwiej mu ulego [emoji12]. A teraz córcia choć we dwóch chcieli chłopca. Ale jak każdy się pyta co....i potem jak słyszy No to spisałeś się, najpierw syn teraz córa..... to w coraz większe piórka obrasta haha [emoji1]

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Do góry