U
reklama
D
Deleted member 158674
Gość
Uhu, teraz to poszalejesz [emoji6]Gratki, że udało Ci się z nimi wygrać!Ja to bym w sumie wolala zeby mi kazal przyjsc juz by mnie to 120zl nie zbawilo. Wiec moze sie zapisze jednak
A a propos kasy- dostalam dzisiaj przelew z zusu- w koncu!!! nadplacili wszystko od konca stycznia do teraz ;D
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To będziemy się wspólnie środować! Ja mam nadzieję, że to ostatnia wizyta, a później już tylko KTG...A ja dopiero w środę wizytuję. Nie mogę się doczekać. Muszę wiedzieć ile ta moja córka waży i chociaż nie chce tego wiedzieć, to pewnie z ciekawości zapytam o obwód główki. A potem będę się w domu stresować!!!!!! Aaaaaa czuję, że godzina zero nadchodzi! Nie znam dnia ani godziny, ale jestem zwarta i gotowa! Torba dla małej została dziś sprawdzona. Wszystko gra
Aaa dziewczyny pospałam! Pospałam, mimo tego, że do 23 te skurcze co pół godziny były co pół godziny i... ustały. Cała ja [emoji16]No trudno, czekamy na kolejne.
PS i na zakończenie coś zabawnego [emoji16]
Kindziorek
Fanka BB :)
Hejka. Powodzenia dzis tym, ktore mają cc.... Aby maluszki byly zdrowe i dostaly 10pkt a Wy mamusie byscie szybko doszly do siebie
Bellax123!
Kurcze pamiętam jak napisałaś że 30 bd mieć cc. A ja wtedy sobie pomyślałam " To nie fair że termin ten sam a ona ma dzień wcześniej "[emoji23][emoji23][emoji23]zamieniam się z mężem telefonem bo on ma nowszy i będę mieć aplikacje na forum troszkę jej nie ogarniam , więc na początku mogą się pojawić jakieś dziwaczne posty z góry przepraszam
Powodzenia!!!
Tak kefir to jest lekkie śniadanie- ja opierdzieliłam pizzerinke, 2 kawy, sok pomarańczowy i 7 zbóż jogurt [emoji23][emoji23][emoji23] przecież nie wiedziałam że bd rodzić tak serio serio [emoji23]
martynaaa13
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny,ja róznież zyczę powodzenia i zazdroszczę mimo wszystko to fajnie mieć tak zaplanowane kiedy zobaczy sie maluszka
dzis u nas cięzka noc budzilam się moze z 15 razy
dzis u nas cięzka noc budzilam się moze z 15 razy
sunnyday
Ja po wizycie szyjka dalej 2.79 Jasiek juz nisko siedzi wazy prawie 2900 nastepna wizyta 14.06 i lekarz zakazal mi rodzic bo miedzy 5-12 dezynfekuja oddział [emoji12] znajac moje szczescie pewnie wtedy sie ruszy i wez tu szukaj innego szpitala najblizej godzine drogi od domu
To faktycznie masz zadanie do wykonania. Ale skoro taka długa szynka to pewnie wytrzyma do 14
Anusiek1508
reklama
sunnyday
Ja to bym w sumie wolala zeby mi kazal przyjsc juz by mnie to 120zl nie zbawilo. Wiec moze sie zapisze jednak
A a propos kasy- dostalam dzisiaj przelew z zusu- w koncu!!! nadplacili wszystko od konca stycznia do teraz ;D
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ola a na kiedy ty masz termin? Jakoś początek czerwca chyba ? tak?