reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Podziwiwm Cie ze Cie nie korcilo zebybzapytac Kto tam siedzi ;)
Wiesz teraz jest wysyp dziewczynek w okol wiec moze moze :)
My z Rozalka czekamy na kolezanke ;) a Kolega tez bedzie fajny- zawsze to jeden potencjalny maz wiecej ;)
Ja pytałam w sumie na 4 wizytach ,2 rożnych ginekologów jeden powiedział że chłopczyk 2 tyg później potwierdził że dalej chłopczyk .Drugi ginekolog widział dwa razy dziewczynkę :D

reklama
Boszz dziewczyny przeczyscilo mnie juz drugi raz czy leze czy stoje brzuch boli twardy jak skala i dalej plamie jak nic nie pusci to po poludniu pojade na ip

f2w3rjjg28c3of9g.png

U nas jak pierwszy syn to mąż pękał z dumy. I jest synuś tatusia, owszem trzyma dyscyplina ale tez łatwiej mu ulego [emoji12]. A teraz córcia choć we dwóch chcieli chłopca. Ale jak każdy się pyta co....i potem jak słyszy No to spisałeś się, najpierw syn teraz córa..... to w coraz większe piórka obrasta haha [emoji1]

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png
He he to u nas tak samo [emoji6] od dawna marzył mi się starszy chłopiec i młodsza dziewczynka [emoji7][emoji7]

uwo943r8bpxeguj2.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png

Ja mam dwóch chłopaków i teraz będzie trzeci- no firma, w jeden towar inwestuje ;) . A tak poważnie bardzo mi chciała córeczkę, ale to już pewnie się nie spełni, 3 ciąże + 1 poronienie w zupełności mi wystarczą.A tym bardziej,że do tych najmłodszych to ja już nie należę :)

Boszz dziewczyny przeczyscilo mnie juz drugi raz czy leze czy stoje brzuch boli twardy jak skala i dalej plamie jak nic nie pusci to po poludniu pojade na ip

f2w3rjjg28c3of9g.png
Ja po ostatnim badaniu mialam takie brudne plamienia z czopek przez dwa dni wiec może i to to. Ale skoro brzuch boli to może nadszedł już ten dzien[emoji7]

Ja mam dwóch chłopaków i teraz będzie trzeci- no firma, w jeden towar inwestuje ;) . A tak poważnie bardzo mi chciała córeczkę, ale to już pewnie się nie spełni, 3 ciąże + 1 poronienie w zupełności mi wystarczą.A tym bardziej,że do tych najmłodszych to ja już nie należę :)
To mój tata chciał mieć syna, a tu 3 dziewczyny.
Nie wiem jak wam, ale mi ten kalendarz chiński sie sprawdził za każdym razem, i jak patrzyłam mamie to tak samo. Była "skazana" na córki [emoji16]

uwo943r8bpxeguj2.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png

reklama
Do góry