Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To po 13... obym uslyszala i oby nie czekala 3 tygodni bo jak mi ,,utyje" do 4 kg to ja ugryze w pięte
Moja na 34t i 4d miała 300mm ,ale chyba Rozalka nie zapowiada się na klocuszkaNo moja pewnie tez w tym tyg dobije do takiej wagi... a ile wasze dzidziuty maja w glowkach mm ?
Wlasnie a propo... ide na pocieszenie po dzisiejszej nocy cos opierdzielic truskawkowego... a o 13 bede sie bala na wage wejsc..Co ty matka! Rozala jest na diecie truskawkowej ona dba o linię :
to powien mniej tyle co mój Artek, a nawet trochę więcej- 17.04 miał 2200gKurde a ja zupelnie nie wiem ile ten mój robak mały waży... hmm mam nadzieję że nie ma teraz diety na masę. Ostatnia jego waga to 2800 ale to było 26 kwietnia...
Oby ! Pod koniec 37 tc 3000 g a nie na poczatku 3100 ale jest nadziena. Bo chyba teraz az tak szybko nie rosna cooo ?Jest szansa, ze figure bedzie miala po mamusi nie po tatusiuMoja na 34t i 4d miała 300mm ,ale chyba Rozalka nie zapowiada się na klocuszka
Tu znalazłam ,takie orientacyjne wymiary na ten tydzień Link do: 37 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka