reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

... czuje sie tragicznie, jest tragicznie... albo to jakis kiepski dzien... a tu niby jeszcze tyle...
Oby mi Pan doktor powiedzial same dobre rzeczy !
Emilka jeszcze grzeczna ? Ty to masz motywacje zeby jeszcze nie rodzic ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
A tam. Taka motywacja to nie motywacja[emoji12] z nim czy bez niego chciałabym juz urodzić. Emilka robi mamie kogel mogel w brzuchu i to mnie boli[emoji26] czasami zdarzy się skurcz to później siedzę godzinę dwie i czekam zdarzy utęsknieniem na następny.

reklama
Zając ty dopiero zaczniesz się wkurzać jak będziesz miała tydzień do terminu a tu nic. Ja obiecałam mężowi ze jeszcze do następnego tygodnia będę się oszczędzać żeby Emilka poczekala na tatę. Ale powiem ci jak juz sobie liczysz 10 dni do terminu,9, 8 a tu nic to dopiero jest wielki wkurw[emoji16]

Mnie juz zaczyna ten wkurw brac bo 14 dni do terminu i nic sie nie dzieje ale jak nie moglo sie nic dziac to w 36 tygodniu sie pchala juz do wychodzenia a teraz jej sie nie spieszy... 38+0 dzis pozdrawiam i ide szorowac podlogi na kolanach... jak nie pomoze to ide jutro na wesele i oszczędzać sie nie bede [emoji20] [emoji23] desperacja poziom max

A ja wczoraj cały dzień skurcze w nocy skurcze. A teraz spokój... A już myślałam że się rozkręcić. A Ci durni lekarze uważają że ja już praktycznie rodze. Mój bobas jednak ma inne plany. :p Pogoda super a mnie gardło boli strasznie chyba woda utleniona będę plukac. Cała noc spałam położyłam się o 22 tylko na siusiu wstawalam i teraz znowu spać mi się chce. Nie wiem co jest albo mnie przeziębienie łapie albo te skurcze tak mnie wymeczyly. Wy nie możecie spać a ja nie mogę funkcjonować bo tak mi się spać chce.

Wzial mnie na usg szybciej. Wiec tak. Rozala chyba przystopowala z waga- wazy 3114 g. Obwod glowki to 333 mm. Nie wiem czy to duzo czy malo ? Wszystko w porzadku. Nie chciala pokazac buzi do zdjecia. Ilosc wod w normie. Ogolnie juz mial problem zeby zbadac np kregoslup bo ma tam mega ciasno. Glowa w dole.
Czyli chyba szybko nie urodze...
Na 13 wizyta u mojej Pani ginekolog.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Zając czyli na ta chwilę dobre wieści Rozala grzeczna dziewczynka nie szaleje już z waga. :) Jeszcze tylko dowiesz się ze szybka miękka i możesz świętować :):)

reklama
Do góry