reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

czy u was w szpitalach jest internet dla pacjentów ?Ja pytałam w naszym i nie ma :( trzeba będzie załadować kartę , bo ja nie wysiedzę 5 dni bez neta,w takiej sytuacji oczywiście .Jak jadę na wakacje nawet na 2 tyg to nie potrzebuję neta .
Nie ma internetu. Te 5 dni po CC?

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
O matko przeszlam sie kawałek do lekarza żeby odebrac wyniki posiewu i tak mi ciezko na brzuchu sie zrobilo... a czy macie moze zwiekszone uplawy? Taki przezroczysty wodnisty sluz czasami bialawy?

Nie ma internetu. Te 5 dni po CC?
no u nas po cc tyle zwykle trzymają .Mam mieszane uczucia co do cc bo z jednej strony wie się kiedy dokładnie i niby się człowiek nie męczy przy porodzie .Z drugiej strony średnio naturalny taki poród , no i jednak dłużej się dochodzi do siebie .Cóż zrobić tak natura za mnie wybrała .Chyba że po poniedziałku się odwróci jeszcze :)

O matko przeszlam sie kawałek do lekarza żeby odebrac wyniki posiewu i tak mi ciezko na brzuchu sie zrobilo... a czy macie moze zwiekszone uplawy? Taki przezroczysty wodnisty sluz czasami bialawy?

Ja to praktycznie cały czas mam mokro :) Nie zauważyłam,żeby jakieś mega ilości ale jest dużo, bez wkładki się nie obejdzie :)

Jestem w kryzysie.... Chcę mi się słodkiego, ale do sklepu nie chce się iść.
Tak, ja mam więcej upławów. Częściej zmieniam wkładki, już nie wiem czy to jakieś oznaki czy tak po prostu jest pod koniec ciąży. Mam takie głupie uczucie rozwierania tam na dole. Nie jest nieprzyjemne, tylko takie dziwne. kurczę mam jutro pogrzeb, ale chyba nie wystoję na cmentarzu, chyba, że ksiądz się streści.

Tak. Mam taki od pewnego czasu .
no u nas po cc tyle zwykle trzymają .Mam mieszane uczucia co do cc bo z jednej strony wie się kiedy dokładnie i niby się człowiek nie męczy przy porodzie .Z drugiej strony średnio naturalny taki poród , no i jednak dłużej się dochodzi do siebie .Cóż zrobić tak natura za mnie wybrała .Chyba że po poniedziałku się odwróci jeszcze :)
Ja nie pomyślałam nawet o internecie po porodzie;)

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Tak na majtach mokro ze wkladka czasem nie pomaga ale kurcze az tak duze uplawy mam od 3 dni max nawet myslalam żeby kupic te testy na saczenie sie wód plodowych

Do góry