reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jestem właśnie w wydziale komunikacji... ludzi w chu... wszyscy siedzą a ja z wielkim brzuchem w 9 msc stoje... [emoji108] nawet nie mam siły tego komentować

w57vyx8dubspq12k.png
To chyba nie jest tak źle ze skurczami ,skoro jestes w wydziale kolmunikacji ,a nie w drodze do szpitala [emoji23][emoji23]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Tez to samo pomyślałam hehe [emoji23] ah najpierw trzeba sprawy pozalatwiac a potem ewentualnie rodzic hehe [emoji6]
torby mam obie w samochodzie [emoji23][emoji23] nie no musze to dziś załatwić bo jestem współwłaścicielem a jeżdżę bez blachy przedniej. Jak siedze to czuje je mocniej niż jak stoje [emoji44]. Ale to nie to przynajmniej narazie - a szkoda [emoji24][emoji24][emoji24]

w57vyx8dubspq12k.png

torby mam obie w samochodzie [emoji23][emoji23] nie no musze to dziś załatwić bo jestem współwłaścicielem a jeżdżę bez blachy przedniej. Jak siedze to czuje je mocniej niż jak stoje [emoji44]. Ale to nie to przynajmniej narazie - a szkoda [emoji24][emoji24][emoji24]

w57vyx8dubspq12k.png
Nie no to faktycznie [emoji4] potem z maluszkiem to szybko nie zrobisz tego [emoji16] ja to jak narazie jestem skazana na spacer bo byl u mnie wypadek pod domem i nie wyjade a musze :/

Bellax moglabys juz urodzic,bo nawet dzis mi sie snilas [emoji85]powodzenia na oddziale dawaj znac .A ja wczoraj na odwort stalam w konejce przede mna tylko dwie dziewczynki takie po 12 lat moze,cos do siebie na ucho mowily,ale nie zwracalam uwagi ,nagle jedna sie do mnie odwrocila i mowi"pani moze przed nami stanac" [emoji7]slodkie to bylo.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

mLP gratulacje ,lubie takie wiesci z Rana ! [emoji173]️[emoji173]️Pokaz nam Juliana![emoji322][emoji322]i opowiedz co wiecej [emoji8][emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziewczyny od jakieś godziny mała ja się rusza to mam wrażenie ze ktoś mi szpilki w pochwie wbija! Aż krzyknelam normalnie za pierwszym razem bo nie wiedzialam co się dzieje. Ma któraś tak?

Ja tak mam, z Matim dokładnie to pamiętam bo pierwszy raz poczułam takie kłucie w tym dniu kiedy zaczęłam rodzić. Teraz takie kłucie codziennie i nic się nie dzieje :/

reklama
Do góry