reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zola nie ma co się cieszyć[emoji14]też cie czeka kolejna ciąża z potomstwem u spódnicy. Ale praca żłobek przedszkole szkoła świetnie odrywają od problemów ciążowych ;) głowa zajmuje się czymś innym, mniej czasu na myślenie, trzeba działać :)
Ja zdecydowanie pierwszą ciążę za bardzo celebrowałam. Doszłam do przekonania, że to najważniejsza rzecz na świecie i nic więcej nie powinno mnie interesować, i innych też!
A to wcale nie tak. To piękny i wymarzony stan ale świat wokół dalej się kręci :)

Ja mam wizytę dopiero 2.11. A jeszcze nie robiłam tej pierwszej.serii badań.
A od soboty boli mnie gardło i ogólne takie osłabienie przeziębienie. Osluchowo czysto, wiec trzeba przeczekać.
Nie wiem czy takie przeziębienie może mieć wpływ na wyniki? Np morfologie???
W zasadzie to ostatni.moment żeby na 2.11 zdarzyć z wynikami.

Suelen pozytywnych wieści na wizycie.
ja byłam chora i zadzwoniłam do lekarza czy jest sens robić te badania skoro leżę chora i on powiedział że jeśli tylko nie leżę w domu i mam siłę iść to żebym sobie poszła minimalny margines błędu;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Ja uważam podobnie jak Kum. Też mam synka (22 msce) i nie ma czego współczuć ;) w pierwszej ciąży szybko musiałam iść na zwolnienie z powodu wykonywanej pracy i straaasznie mi się nudziło w domu. Teraz zawsze jest co robić z synkiem i dzień po dniu leci jak szalony. Nie ma też za dużo czasu na rozmyslanie, co jest dobre ;) Fakt, najgorzej jest, gdy ja się słabo czuję, a muszę mu np zmienić pieluszke, albo chciałabym poleżeć, a trzeba się bawić i synek woła. Natomiast generalnie jest ok, na szczęście Szymuś jest bardzo grzeczny, ślicznie śpi, więc ja tez chodzę z nim na drzemkę a w ciągu dnia sporo bawi się sam a ja mogę odpoczywać.

Dziewczyny mi chodziło, że współczuje , bo w tym stanie jakim jestem teraz nie dałabym rady na zajomiwanie się takim maluszkiem. Cieszę się , że wam ciąża mija łagodniej i dajecie radę a różnica wieku - na plus wiadomo! Będzie prawdziwe rodzeństwo.

Ja pracuje w domu o tyle dobrze... nie muszę wychodzić do pracy na konkretną godzinę i sobie pracuje w godzinach jakie chce. Mam zlecenie i muszę je zrobić :) no zobaczymy jak to będzie z 2 ciąża... zależy od dziecka myślę. Czy będzie wymagało dużo uwagi czy nie.

Ciężki dzien za mną. Niby do pracy nie szlam ale mialam prace w domu i tak lomiedzy zaprowadzeniem dziecka do przedszkola i odebraniem.zaprowadzeniem dziecka na zajecia i odebraniem.obiadek i zakupami..moze mualam z 30 min dla siebie :/ jestem tak padnieta se szok. A najgorsze w pracy przede mną...mjak ja " lubie" takie okresy w pracy :/

Dziewczyny jak u was z kawa? Pijecie kawe?

wniduay3s76h08au.png

Nie pijam kawy w ogole.

Michalina moze miec wplyw na poziom leukocytow i granulocytow. Reszta ok.

Ja zapomnialam zbadac mocz..

Padnita jestem. Maz usypia synka...ciekawe czy mu sie uda...

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry