reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anula1988 wow imponujące wymiary! Gratulacje :)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Ja z kolei nie mam na nic ochoty... burczy w brzuchu, a jeść nie chcę bo mnie mdli... leżę dzisiaj cały dzień, zatoki chore, mdłości, masakra :/ synek kochany wyrozumiały jest :)

74703e3ksg0ul1uj.png
Ja musze jeść cokolwiek srednio co 2 godziny bo inaczej burczy mi w brzuchu jakbym ze trzy dni nie jadła...
Współczuje samopoczucia[emoji19]
A w jakim wieku jest Twoj Synek?
Ja tez bylam bardzo aktywna... Cwiczylam 6×tydz plus bieganie... Kupilam nawet płytkę dla kobiet w ciazy i odpalilam raz zeby zobaczyc co to za cwiczenia i nawet fajne ale czekam na zielone swiatlo od lekarza :) zamierzam cwiczyc 3 moze 4 razy w tygodniu :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja tez znalazlam cwiczenia dla ciezarnych i zamierzam je robic jak tylko gin w piatek powie mi, ze jest wszystko ok.
Jak narazie dużo spacerujemy z Corka i po takim spacerze czuje sie super...
Ja też nie mam na nic siły ani ochoty... Gdyby nie praca, pewnie z łóżka bym pół dnia nie wychodziła [emoji12]

hchy3e3k5r6l958x.png
Ech...ja Jestem w domu z Corka i ostatnio nasz dzien zaczyna sie prawie w poludnie...Ale juz mnie to męczy...
Ja na szczęście 2 dni na l4 wyprosiłam, ale nie wiem jak to będzie dalej- już mam zakwasy na brzuchu od wymiotów [emoji37][emoji37]

Współczuje...[emoji20]
Jestem po wizycie. Krasnoludek ma prawie 8mm i pięknie bije mu serduszko. Wg USG pomiaru wychodzi 6t5d i tak też dokładnie dzisiaj jestem wg om :) ale jestem szczesliwa ♡
Super!!!!! Gratulacje i dużo zdrowka dla Was oboje[emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry