reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anula1988 wow imponujące wymiary! Gratulacje :)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Ja z kolei nie mam na nic ochoty... burczy w brzuchu, a jeść nie chcę bo mnie mdli... leżę dzisiaj cały dzień, zatoki chore, mdłości, masakra :/ synek kochany wyrozumiały jest :)

74703e3ksg0ul1uj.png
Ja musze jeść cokolwiek srednio co 2 godziny bo inaczej burczy mi w brzuchu jakbym ze trzy dni nie jadła...
Współczuje samopoczucia[emoji19]
A w jakim wieku jest Twoj Synek?
Ja tez bylam bardzo aktywna... Cwiczylam 6×tydz plus bieganie... Kupilam nawet płytkę dla kobiet w ciazy i odpalilam raz zeby zobaczyc co to za cwiczenia i nawet fajne ale czekam na zielone swiatlo od lekarza :) zamierzam cwiczyc 3 moze 4 razy w tygodniu :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja tez znalazlam cwiczenia dla ciezarnych i zamierzam je robic jak tylko gin w piatek powie mi, ze jest wszystko ok.
Jak narazie dużo spacerujemy z Corka i po takim spacerze czuje sie super...
Ja też nie mam na nic siły ani ochoty... Gdyby nie praca, pewnie z łóżka bym pół dnia nie wychodziła [emoji12]

hchy3e3k5r6l958x.png
Ech...ja Jestem w domu z Corka i ostatnio nasz dzien zaczyna sie prawie w poludnie...Ale juz mnie to męczy...
Ja na szczęście 2 dni na l4 wyprosiłam, ale nie wiem jak to będzie dalej- już mam zakwasy na brzuchu od wymiotów [emoji37][emoji37]

Współczuje...[emoji20]
Jestem po wizycie. Krasnoludek ma prawie 8mm i pięknie bije mu serduszko. Wg USG pomiaru wychodzi 6t5d i tak też dokładnie dzisiaj jestem wg om :) ale jestem szczesliwa ♡
Super!!!!! Gratulacje i dużo zdrowka dla Was oboje[emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry