reklama
A ja sie martwie o Anabele...wczoraj wieczorem miala wizyte i do teraz sie nie odezwala :-(Jutro sporo wizytujących, będzie się działo
Arya88
Fanka BB :)
A ja sie martwie o Anabele...wczoraj wieczorem miala wizyte i do teraz sie nie odezwala :-(
Tak, też o niej myślę... :/
Obiecuję, że po swojej wizycie dam znać, nawet jak odpukać będzie coś nie tak - nie chcę stresować nikogo
Super zazdroszczę że już po jesteś ja do czwartku będę się sterowaćJestem po wizycie. Krasnoludek ma prawie 8mm i pięknie bije mu serduszko. Wg USG pomiaru wychodzi 6t5d i tak też dokładnie dzisiaj jestem wg om ale jestem szczesliwa ♡
Matka:)
Fanka BB :)
Ja musze jeść cokolwiek srednio co 2 godziny bo inaczej burczy mi w brzuchu jakbym ze trzy dni nie jadła...Ja z kolei nie mam na nic ochoty... burczy w brzuchu, a jeść nie chcę bo mnie mdli... leżę dzisiaj cały dzień, zatoki chore, mdłości, masakra :/ synek kochany wyrozumiały jest
Współczuje samopoczucia[emoji19]
A w jakim wieku jest Twoj Synek?
Ja tez znalazlam cwiczenia dla ciezarnych i zamierzam je robic jak tylko gin w piatek powie mi, ze jest wszystko ok.Ja tez bylam bardzo aktywna... Cwiczylam 6×tydz plus bieganie... Kupilam nawet płytkę dla kobiet w ciazy i odpalilam raz zeby zobaczyc co to za cwiczenia i nawet fajne ale czekam na zielone swiatlo od lekarza zamierzam cwiczyc 3 moze 4 razy w tygodniu
Jak narazie dużo spacerujemy z Corka i po takim spacerze czuje sie super...
Ech...ja Jestem w domu z Corka i ostatnio nasz dzien zaczyna sie prawie w poludnie...Ale juz mnie to męczy...Ja też nie mam na nic siły ani ochoty... Gdyby nie praca, pewnie z łóżka bym pół dnia nie wychodziła [emoji12]
Współczuje...[emoji20]
Super!!!!! Gratulacje i dużo zdrowka dla Was oboje[emoji9][emoji9][emoji9]Jestem po wizycie. Krasnoludek ma prawie 8mm i pięknie bije mu serduszko. Wg USG pomiaru wychodzi 6t5d i tak też dokładnie dzisiaj jestem wg om ale jestem szczesliwa ♡
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama