Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam taka kuracje przed ciaza. W ciazy wyskoczyla mi opryszczka po raz enty w zyciu. Konsultowalam z gin. i kazala smarowac zowiraxem lub naklejac plasterki. Mowila, ze skoro to nie pierwszy raz w zyciu to mam sie nie przejmowac.Dziewczyny któraś miała opryszczkę w ciąży i lekarz o tym wie ? Bo ja od wtorku zaczynam akcję HEVIRAN do 6 czerwca na pewno 5 x 1 tabletka normalnie koszmar w połączeniu z tabl od nadciśnienia nic innego nie będę robić tylko tabletki wcinać
Nie zaszkodzi jak wspomnisz o tej opryszczce; pewnie lepiej, zeby wiedzial, gdyby cokolwiek.Ja byłam z opryszczką na wizycie ale chyba nie zauważył myslicie że powinnam o tym przypomnieć?
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Dziewczyny któraś miała opryszczkę w ciąży i lekarz o tym wie ? Bo ja od wtorku zaczynam akcję HEVIRAN do 6 czerwca na pewno 5 x 1 tabletka normalnie koszmar w połączeniu z tabl od nadciśnienia nic innego nie będę robić tylko tabletki wcinać
Ja byłam z opryszczką na wizycie ale chyba nie zauważył myslicie że powinnam o tym przypomnieć?
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Kurcze a ja juz do cc nie dowiem sie co z córeczką i jaka waga. Poza tym jestem rozdarta miedzy uczuciem radości i strachu.Juz niedlugo zaczniemy nowy etap w zyciu nasze zycie juz nigdy nie bedzie takie samo..Najlepsze jest to ze znajomi ktorzy mieli dzieci chwalili jak to jest cudownie a teraz przed porodem zaczynają straszyć prawdą..jaki to hardcore.
Do tej pory los był łaskawy i ciaza przebiegala bez komplikacji..Oby córeczka okazała się spokojnym dzieckiem