reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Konwalia oo ja o tym kremie z Weledy właśnie mówiłam! Jest rewelacyjny i polecam to całą sobą:)) Ja kupowałam w De i wozilam znajomym, a starcza na bardzo długo i nawet brązowa ostre odparzenia nim leczyla No i jest naturalny:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz na szczescie cala serie mozna kupic w PL. Maja tez super kojacy olejek do kapieli. No i w ogole wszystko super;) od 4 lat uzywam tych kosmetykow dla coreczki i bardzo nam sluza. Fajna jest tez nowa seria z bialej malwy. Juz zakupilam dla malucha w brzuchu:)

reklama
Mi się do porodu tak nie spieszy. Zwłaszcza, że ze starszakiem jeszcze trochę wizyt czeka. Niech maluszek sobie spokojnie rośnie jeszcze, mam ponad 5tyg. do terminu :)

74703e3kkwoaumma.png

Ja zaczęłam atakować schody[emoji23][emoji23] coś czuje że za szybko mi teraz jak już moge to nie pójdzie. Pytam się tego mojego syna czemu jest takim niegrzecznym chłopcem i jak nie mógł wychodzić to się pchał na świat w 32t, a jakby mógł już mamusi ulżyć i wyjść to siedzi! Ale bezczelnie nie odpowiada- Po Ojcu...

w57vyx8dubspq12k.png

Ja zaczęłam atakować schody[emoji23][emoji23] coś czuje że za szybko mi teraz jak już moge to nie pójdzie. Pytam się tego mojego syna czemu jest takim niegrzecznym chłopcem i jak nie mógł wychodzić to się pchał na świat w 32t, a jakby mógł już mamusi ulżyć i wyjść to siedzi! Ale bezczelnie nie odpowiada- Po Ojcu...

w57vyx8dubspq12k.png
Ehh ci faceci uciekaja od powaznych tematow [emoji23] [emoji23]

Mam dość, coraz większy dół emocjonalny, brak sił na cokolwiek, wszystko zaczyna mnie denerwować i frustrować. Płakać mi się chce.:(
A do tego ta nauka, jutro na egzamin, który mam pod wieczór nie wiem jak dam rady, a wieczorem człowiek najgorzej się czuje, nic nie umiem, a terminu nie chcę przekładać żeby samej nie pisać. :(

Najgorsze to, że czego teraz nie zaliczę to czas tylko do końca października żeby nadrobić, bo dziekanki wziąć się nie da, bo kierunek za 4 lata dopiero nabór będzie miał, bo mało chętnych teraz. A czekać 4 lata bez sensu.

A do tego jeszcze remont w domu, to teraz pasuje posprzątać, bo 3 pokoje na maxa zakurzone i prasowania dużo dla maleństwa. :hmm:

Cześć Dziewczynki:)
Ja dziś oficjalnie kończę pracę przed rozwiązaniem. Mamy odebranie instalacji przez inwestora, z wielką fetą, imprezą, przecięciem wstęgi itd. A ponieważ to spółka skarbu państwa to będzie cały zarząd i kilka "grubych ryb" z obecnego rządu. Poznam przedstawicieli dobrej zmiany he he:-)

Wyglądam i czuję się jak słoń, ale co tam... muszę wbić się w moją dyżurną ciążową kieckę, która rośnie razem ze mną od 5 m-ca:) O taką...
Zobacz załącznik 806113

Co prawda już jest lekko podniesiona na przodzie bo brzuch jest mega, ale nie mam wyjścia. Nie dam rady wystąpić w szpilkach, w balerinach będę odbierać nagrodę :p
Trzymajcie kciuki, aby mi z wrażenia nie odeszły wody :-)))

Dopóki nie podniesie się z przodu tak, ze widać majtki to jest spoko :D ;)
Także śmiało naginaj! Powodzenia i gratuluję! :)

reklama

w57vyx8dubspq12k.png
Mi sie skurcze pojawialy we wczesniejszrj ciazy (jak chcialam mloda do cc wywolac wczesniej) po schodach, ciepla kapiel.a pozniej jak posmarowalam brzuch oliwka i masowalam w kolo i piersi to skurczy dostalam

Do góry