reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzis zaczynam 37 i chyba brzuch zaczyna mi się opuszczać bo normalnie oddycham i mogę rękę położyć na brzuchu i nie muszę juz wciskać pod piersi [emoji6]
Dla mnie optymalny byłby 39. Nie za późno, nie za wcześnie. Tylko nie ode mnie to zależy.

reklama
Przerwalam przed końcem więc tak bym się nazywała ale "coś tam" jeszcze pamiętam ;) i trochę porodów na 4 ręce też ogarnialam ;)
czemu przerwałaś? Od jakiegoś roku dość mocno się zastanawiam nad tym zawodem i zbieram inf [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

czemu przerwałaś? Od jakiegoś roku dość mocno się zastanawiam nad tym zawodem i zbieram inf [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Najzwyczajniej w świecie czułam, ze nie byłabym w tym dobra- trzeba mieć do tego "powolanie" jestem mało empatyczna itd. To była trudna decyzja bo prawie 3 lata poszly psy w d**e.
Mam dużo koleżanek, które skończyły i pracuja i jest super, są też takie, które mówią, ze nigdy więcej by nie poszły tą samą drogą. Ciężko doradzać, praca ciężka odpowiedZialna, pieniądze "zadne" aleee duża satysfakcja. Musisz się dobrze zastanowić :) zawód na pewno piękny a od jakiegoś czasu samodzielny więc idzie mi lepszemu też w Polsce w tej kwestii

reklama
Do góry