reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tynka wielki szacun! [emoji178] Nie każdy byłby w stanie tak postąpić, choć moim zdaniem to naturalne, ja też bym nie pozwoliła tułać się dzieciom :-)

hchy3e3kyfuof7qc.png

reklama
Wydaje mi sie ze to moze byc problem bo skora powinna sie najpierw skurczyc po ciazy..choc moze sie myle.. Ale ginekolog ti tak plastyki nie zrobi.. Pomijajac fakt ze nfz nie lubilaczyc uslug

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Dziewczyny odebrałam betke i nie umiem zinterpretować wyników. Wydaje mi się że przyrost jest zbyt duży.
Pomożecie???:-D

A więc....27.09. beta wyniosła 97 , a 03.10 wyniosła 1600 tj 6 dni różnicy. Która potrafi mi odpowiedzieć czy to ok?

Dziewczyny odebrałam betke i nie umiem zinterpretować wyników. Wydaje mi się że przyrost jest zbyt duży.
Pomożecie???:-D

A więc....27.09. beta wyniosła 97 , a 03.10 wyniosła 1600 tj 6 dni różnicy. Która potrafi mi odpowiedzieć czy to ok?
Z tego co kojarzę powinna średnio zwiększać się dwukrotnie co ok 2 dni. Na mój gust to ładnie rośnie :-)

hchy3e3kyfuof7qc.png

reklama
Wydaje mi sie ze to moze byc problem bo skora powinna sie najpierw skurczyc po ciazy..choc moze sie myle.. Ale ginekolog ti tak plastyki nie zrobi.. Pomijajac fakt ze nfz nie lubilaczyc uslug

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Chyba sobie odpuszczę ;-)

hchy3e3kyfuof7qc.png

Do góry