reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Młodamama widać co lekarz i szpital to obyczaj. Może u Nas byli przewrazliwieni. A wody Ci kontroluje?
Ja też tak mam ale to już nie jest zależne od nasGratulacje Martusia!Teraz to się zaczną porody na serio Ja jestem chyba dziwna bo chce aby mała siedziała jak najdłużej w brzuszku. Nigdzie mi sie nie spieszy
mlodamama21
Fanka BB :)
Marciotek88
Mam odstawić luteine, acard. Brać tylko witaminy. Jeśli za dwa tygodnie młody będzie mieć 4kg to umawiamy się na cc ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
U
użytkownik 16
Gość
Ja tez juz od czwartku luteiny nie biorę u narazie różnicy żadnej nie odczuwam.Mam odstawić luteine, acard. Brać tylko witaminy. Jeśli za dwa tygodnie młody będzie mieć 4kg to umawiamy się na cc ;-)
Dużego masz bobasa. Moja mi się wydaje kruszyna. Zwlaszcza jak stanę przed lustrem to się zastanawiam gdzie te dwa kilo się mieści.
Rybcia2309
Matko my tu już kurna w 9 miesiąc wchodzimy a tu dopiero 2 kreski był, ja może jestem dziwna ale ja chce rodzić przed terminem, dwóch synów wywoływanych jakby tak natura łagodnie mnie potraktowała [emoji58] bo do terminu to na bank ponad 4 kg
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Marciotek88
Też się zastanawiam, bo brzuch nie jest taki jakiś ogromny. ;-)
reklama
Konwalia6
Co do morfologi, mi w tej ciazy spadla hemoglobina az do 11.4 i dostalam tardyferon. Po 3 tyg zazywania mam 11.8. I zdecydowanie lepiej sie czuje. Erytrocyty i hematokryt tez poszly do gory. W poprzedniej ciazy do konca mialam ponad 12 bez zadnej suplementacji....
Wlasnie patrze przez okno i sypie snieg....
Wlasnie patrze przez okno i sypie snieg....