reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wyszlam od lekarza. Mam zwolnienie. Waze 70.5 ;) uwielbiam poranne wizyty ;) serducho bije :) dostalam opierdziel za ten upadek z krzesla i najlepiej jakbym okolo 10ego poszla jeszcze na ktg. Wiec pojde.
Dostalam skierowanie na ALT i LDH i morfologie. Dobrze ze nie jadlam sniadania to od razu zrobilam. Dostalam skierowanie bo te pieczenie na skorze moze byc objawem choroby cos z nerkami, trzustka. Hmmm. I jak bede miala wysokie LDH powyzej 400 to IP. A byc moze to po prostu tylko tak mam. I mam wrocic do domu i jak dalej bedzie mnie pieklo to tez wziac nospe. Czy pomoze bo niektore kobiety tak odczuwaja skurcze.
No i tyle :) mala sie wierci czuje ja w calym brzuchu... :) ide zjesc sniadanie i czekam na wyniki !

Mialyscie to badane ?

Edit: szyjka dluga, zamknieta :) brak wycieku wod plodowych :)

w57v9jcgnqknki9s.png

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dochodzi jeszcze i co imię wybrane? :D
Tak, tak u mnie dokładnie to samo. Nawet jak tego kogoś spotkałam dzień wcześniej i o to samo pytał. Ale ja już zupełnie to olewam. Mówię ze nie i ze czekamy aż z urzędu nadadzą :p
Ale swoją drogą to totalna pustkę w głowie mam jeżeli chodzi o imię. To już nie na mój kalafior w tak zaawansowanej ciąży taka decyzję podejmować. Mój B za to mówi że w końcu jak będzie czas to usiadziemy i wybierzemy kilka... ( i on w to więzy naprawdę) hehe.
Ja mam nadzieję że jak się urodzi to na nas splynie (też w to wieże- tak wiem żałosne) :o hehehe

Ja nie lubie jak obce rece dotykają mój brzuch. Jak mnie to wkurza takie gadanie,rozczulanie sie nad moim brzuchem...wrrr
Ogolnie sami z mężem zauważyliśmy że inaczej teraz jest w ciąży, nie mamy czasu na celebrowanie jej, ja prawie niemam zdjęc z brzuchem [emoji33] a przy córce to można powiedziec że codziennie jakas fotka była.
A o gadaniu do brzucha to juz w ogóle nie ma czegoś takiego, pomijac córkę ktora czesto cos mówi do małej w brzuchu od początku.

5djylbetecfse5n6.png

U mnie to samo. To juz trzecie dziecko, wiec celebrowania brak. Z drugim tez praktycznie nie miałam zdjeć wiec zrobiliśmy sesje ciążową, teraz to chyba nawet tego nie zrobimy bo pp prostu nie mam siły.....

U mnie dochodzi jeszcze i co imię wybrane? :D

To moje ulubione. Bo u nas imienia brak. I nienawidzę, jak sie ludzie dziwią że nie ma imienia i np mówią co im sie podoba itd [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry