reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dajcie mi namiar na ten zamknięty [emoji37] kurczę gratuluję porodu ja już chcę [emoji58] ale żeby mała była zdrowa i że mną a nie w inkubatorze

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi polozna mowila,ze jak boli krzyz plus brzuch to juzJ tego nie powinno sie bagatelizowac i trzeba jechac na ip,ale jak jest brzuch plus spojenie(?)he ,tez bym fikowala

Ja mam tak od jakiś dwóch tyg. Ból pleców z bólem krzyża jak na okres. Podczas majówki nawet taki pół mnie obodzil. Ale tak jak któraś z was napisała. Lekarz tydzień temu powiedział że dziecko się wkreca w kanał rodny i póki nie jest to regoralny Skórcz tylko taki ból trwający dłużej żebym nie panikowala. I że jak się zacznie to będę wiedziała. A zacząć ma się wcześniej niż planowano. Haha. No ale każda jest inna... :)Więc ciężko mi doradzić mi zawsze przechodzi. Choć widzę że te bóle są już dość często i coraz dłuższe. :)

Ostatnio przytuliłam się mocno do męża. A on odsunął się szybko, prawie mnie odepchnal i w krzyk " co robisz? Zdeformujesz dziecko! ". Panikuje też jak uciskam brzuch rękami, żeby mała się poruszyła. Wiecie, nie naciskam mocno. Po prostu popukam, poruszam brzuchem. A on w krzyk " co robisz? O Boże nie rób tak! Gnieciesz dziecko! ". Jak leżę na łóżku, to czasami sprawdza czy, aby na pewno na boku, a nie na brzuchu leżę ;) Ten mój mąż jest kochany, ale tak bardzo się przejmuje... czasami śmieszy mnie ta jego panika, ale też rozczula :)

Haha mój robi dokładnie to samo. :)

Dajcie mi namiar na ten zamknięty [emoji37] kurczę gratuluję porodu ja już chcę [emoji58] ale żeby mała była zdrowa i że mną a nie w inkubatorze

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Kacprysiowo gratulacje [emoji323]

Rybcia a ty masz dostęp a nie możesz znaleźć czy się w ogóle nie zgłosiłaś?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio przytuliłam się mocno do męża. A on odsunął się szybko, prawie mnie odepchnal i w krzyk " co robisz? Zdeformujesz dziecko! ". Panikuje też jak uciskam brzuch rękami, żeby mała się poruszyła. Wiecie, nie naciskam mocno. Po prostu popukam, poruszam brzuchem. A on w krzyk " co robisz? O Boże nie rób tak! Gnieciesz dziecko! ". Jak leżę na łóżku, to czasami sprawdza czy, aby na pewno na boku, a nie na brzuchu leżę ;) Ten mój mąż jest kochany, ale tak bardzo się przejmuje... czasami śmieszy mnie ta jego panika, ale też rozczula :)

U mnie to sam czasem uciska brzuch żeby maleństwo się poruszyło, choć i tak często się rusza.
Oczywiście zwraca mi uwagę jak raz na jakiś czas chcę się pepsi napić ;) ale to sporadycznie

Wiecie co? Dzisiaj wstałam bez problemu. Plecy mnie nie bola. Zgaga nie męczy. Mała jak się rusza to tez nie tak nieprzyjemnie jak ostatnio ze az się krzywiłam z bólu. Normalnie czuje się jakbym w ciazy nie byla[emoji15] brzuch mi się opuścił może to dlatego jest mi wygodniej.

reklama
Wiecie co? Dzisiaj wstałam bez problemu. Plecy mnie nie bola. Zgaga nie męczy. Mała jak się rusza to tez nie tak nieprzyjemnie jak ostatnio ze az się krzywiłam z bólu. Normalnie czuje się jakbym w ciazy nie byla[emoji15] brzuch mi się opuścił może to dlatego jest mi wygodniej.

Nic tylko pozazdrościć :p chociaż do czerwca jeszcze kawałek...

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry