reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nic tylko pozazdrościć [emoji14] chociaż do czerwca jeszcze kawałek...

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
A może to taka cisza przed burza[emoji39]

reklama
Mój to pewnie by chciał codziennie się przytulać ale ja nie daje rady [emoji23] ogólnie codziennie mi mówi że chciałby aby taki brzuch mi został po ciąży bo jemu się strasznie podoba .. martwilam się że w ciazy mąż mnie nie tknie a tu jeszcze większe zainteresowanie . :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

Haha to widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie ;) moj tez nic a nic sie nie boi, a wrecz odwrotnie. Tez codziennie zagaduje hehe ;P i tez sie obawiam jak my ten polog wytrzymamy :D a Mala jest wyrozumiala i jak tylko zaczynamy to przestaje wariowac w brzuchu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co? Dzisiaj wstałam bez problemu. Plecy mnie nie bola. Zgaga nie męczy. Mała jak się rusza to tez nie tak nieprzyjemnie jak ostatnio ze az się krzywiłam z bólu. Normalnie czuje się jakbym w ciazy nie byla[emoji15] brzuch mi się opuścił może to dlatego jest mi wygodniej.

MrowkaB dokładnie tylko pozazdrościć.
Mnie z kolei coraz częściej bolą plecy, wygodnej pozycji nie idzie znaleźć.

Mi bardzo brakuje bliskości ale też koniec maja biorę do dzieła skoro mała dwa tyg do przodu [emoji16] podobno sexs po długiej przerwie wywołuje skurcze [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

W tym momencie ręce i nogi mi opadły. Spróbuje załatwić.

Któraś podawała nie dawno link którym inspirowała się przy wyborze imienia.
Mogę poprosić jeszcze raz?
Majka a czy też mogę prosić o dołączenie na zamknięte?? Kiedyś pisałam do Beaty i miałam z Tobą się kontaktować ale jakoś zapomnialam [emoji5]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

Drugi pierwszy raz ;)

w57v9jcgnqknki9s.png
Oj możecie mi wierzyć że drugi pierwszy raz to będzie po porodzie [emoji12] Myślę ze te co rodziły potwierdzą [emoji6]
Napiszę jeszcze i tu @Kacprysiowo gratulacje [emoji7]
Wiecie ja tez mam juz dosyć... chciałabym juz urodzić ale nie dzisiaj akurat, bo dzisiaj moja córcia ma urodzinki [emoji6] a po drugie czekam na lepszą pogodę [emoji1]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry