reklama
Mój to pewnie by chciał codziennie się przytulać ale ja nie daje rady [emoji23] ogólnie codziennie mi mówi że chciałby aby taki brzuch mi został po ciąży bo jemu się strasznie podoba .. martwilam się że w ciazy mąż mnie nie tknie a tu jeszcze większe zainteresowanie . :-)
Haha to widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie moj tez nic a nic sie nie boi, a wrecz odwrotnie. Tez codziennie zagaduje hehe ;P i tez sie obawiam jak my ten polog wytrzymamy a Mala jest wyrozumiala i jak tylko zaczynamy to przestaje wariowac w brzuchu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwkaka
Fanka BB :)
MrowkaB dokładnie tylko pozazdrościć.
Mnie z kolei coraz częściej bolą plecy, wygodnej pozycji nie idzie znaleźć.
Rybcia2309
Mi bardzo brakuje bliskości ale też koniec maja biorę do dzieła skoro mała dwa tyg do przodu [emoji16] podobno sexs po długiej przerwie wywołuje skurcze [emoji3]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
W tym momencie ręce i nogi mi opadły. Spróbuje załatwić.
Któraś podawała nie dawno link którym inspirowała się przy wyborze imienia.
Mogę poprosić jeszcze raz?
Sasankaa
W tym momencie ręce i nogi mi opadły. Spróbuje załatwić.
Link do: Ranking najpiękniejszych imion - Babyonline.pl
Martusia1991
Majka a czy też mogę prosić o dołączenie na zamknięte?? Kiedyś pisałam do Beaty i miałam z Tobą się kontaktować ale jakoś zapomnialam [emoji5]W tym momencie ręce i nogi mi opadły. Spróbuje załatwić.
Anulka.
Oj możecie mi wierzyć że drugi pierwszy raz to będzie po porodzie [emoji12] Myślę ze te co rodziły potwierdzą [emoji6]Drugi pierwszy raz
Napiszę jeszcze i tu @Kacprysiowo gratulacje [emoji7]
Wiecie ja tez mam juz dosyć... chciałabym juz urodzić ale nie dzisiaj akurat, bo dzisiaj moja córcia ma urodzinki [emoji6] a po drugie czekam na lepszą pogodę [emoji1]
reklama
Martusia1991
Mi zostalo 19 dni do terminu [emoji44]
Torby już spakowane . Ale już też bym chciała urodzić.. brzuchol taki ciężki, rwie mnie na dole, problemy ze spaniem i to sikanie w nocy co godzinę!! [emoji52]
Torby już spakowane . Ale już też bym chciała urodzić.. brzuchol taki ciężki, rwie mnie na dole, problemy ze spaniem i to sikanie w nocy co godzinę!! [emoji52]