reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Też jestem z tych, co muszą mieć zajęcie. Już takie cuda wymyslam. Aktualnie zarządziłam przeorganizowanie szafy w sypialni. Mąż ma ze mną przechlapane. Montowanie szuflad, półek, no i malowanie sypialni. Jeszcze za łazienkę bym się wzięła. W kuchni już wszystkie szafki mam przetrząśnięte. Powiem Ci, że taki plus tego zwolnienia, że wysprzątałam gruntownie całe mieszkanie. Powyrzucałam kilka worków ubrań, słoików, kołdry. Nie wiem, gdzie to miescilam.

Jakbym widziala siebie;) nawet ta sama kolejnosc.... i tez nie mam pojecia po co, na co i dlaczego mialam tone niepotrzebnych rzeczy w mieszkaniu. Tak to jest jak sie jest kobieta pracujaca z malym dzieckiem;) Dom zarasta, rzeczy przybywa i nie ma czasu zeby cos z tym zrobic... wiec jakies pkusy L4 sa;) tylko co bedzie potem z dwojka??

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was ma przewlekle problemy z zatokami? Ja mam, a w tej ciazy to juz mnie wykanczaja. Nie moge oddychac, i nic nie pomaga. Tzn to co dozwolone... ktos mi powiedzial, ze ten problem bardzo nasila sie w ciazy.

Orientujecie sie jak długo zostaje się w szpitalu po cc? Mój lekarz powiedział mi ze 3dni ale coś mi sie wydaje za krótko..Wiadomo ze jak sa jakies komplikacje czy cos z dzieckiem jest nie tak to pewnie dluzej zostawiaja.Mam sie zglosic do szpitala 04,06 a cc bedzie rano 05,06 i tak sie zastanawiam jak dlugo nas potrzymają..Jak było u was?
Znajoma miała CC 30.04 wczoraj wyszła do domu...

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Witam was dziewczyny z oddziału patologii. Najpierw spędziłam dwie godziny ponad na porodowce. Ale okazało się że jednak te skurcze to są przepowiadajace. Przenieśli mnie na patologie na obserwacje. Mam półtorej centymetra rozwarcia. Zobaczymy jak to się dalej potoczy :) pozdrawiamy z ruchliwym Kubusiem
[emoji173]️

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was dziewczyny z oddziału patologii. Najpierw spędziłam dwie godziny ponad na porodowce. Ale okazało się że jednak te skurcze to są przepowiadajace. Przenieśli mnie na patologie na obserwacje. Mam półtorej centymetra rozwarcia. Zobaczymy jak to się dalej potoczy :) pozdrawiamy z ruchliwym Kubusiem
[emoji173]️

Informuj co i jak ! :*

w57v9jcgnqknki9s.png

[emoji173]️

Proszę nie straszyć ;-) trzymajcie się w 2-paku :-D

reklama
Do góry