reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jejku dziewczyny ja to wam się dziwię że wam się tak chce przygotowywać do narodzin, ja prawie nie mam nic, tylko kilka ubranek dla dziecka te co dostałam a do szpitala w razie czego nie jestem kompletnie przygotowana i trochę się tym denerwuje ale nie mam w ogóle zapału żeby to wszystko ogarnąć. Chyba jak zawsze zostawię wszystko na ostatnią chwilę

Hej Milena to juz jest ostatni dzwonek[emoji23]A tak na serio to ja sie zmuszam do wielu rzeczy ,powolutku po jednej rzeczy codziennie i jakos to bedzie[emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku dziewczyny ja to wam się dziwię że wam się tak chce przygotowywać do narodzin, ja prawie nie mam nic, tylko kilka ubranek dla dziecka te co dostałam a do szpitala w razie czego nie jestem kompletnie przygotowana i trochę się tym denerwuje ale nie mam w ogóle zapału żeby to wszystko ogarnąć. Chyba jak zawsze zostawię wszystko na ostatnią chwilę
To kiedy, jak będziesz rodzić ? :p

Ja mam niewiele więcej rzeczy od Ciebie ;)

Dziewczyny nie narzekajcie na nude! Ja chetnie wezme od ktorejsc z Was troche wolnego czasu. W poprzedniej ciazy na L4 to sie naczytalam za wszystkie czasy i bardzo milo to wspominam [emoji4] teraz tez jakbym nie miala dziecka to bym sie zaczytala...[emoji7] bo teraz tylko jak troszke wolnego czasu mam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie narzekajcie na nude! Ja chetnie wezme od ktorejsc z Was troche wolnego czasu. W poprzedniej ciazy na L4 to sie naczytalam za wszystkie czasy i bardzo milo to wspominam [emoji4] teraz tez jakbym nie miala dziecka to bym sie zaczytala...[emoji7] bo teraz tylko jak troszke wolnego czasu mam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj czytam i ja, nadrabiam zalegloaci serialowe, mam zamiar rozwinac sie kulinarnie... ale ile mozna [emoji12]

w57v9jcgnqknki9s.png

Ja też się sobie dziwię, że mi się chce [emoji23]

Gdybym miała lepszą sytuacje finansową to miałabym już wszystko, a tak rozkładam wydatki na poszczególne miesiące :) ale zostało mi już bardzo niewiele. Materac do łóżeczka (ale w razie "w" mam taki z łóżeczka turystycznego więc presji nie mam), cos do pielęgnacji krocza i sutków, no i koszule bo gdzies swoje zgubiłam - ale to jutro zamawiam. Tak w sumie wszystko mam

74703e3kkwoaumma.png

Orientujecie sie jak długo zostaje się w szpitalu po cc? Mój lekarz powiedział mi ze 3dni ale coś mi sie wydaje za krótko..Wiadomo ze jak sa jakies komplikacje czy cos z dzieckiem jest nie tak to pewnie dluzej zostawiaja.Mam sie zglosic do szpitala 04,06 a cc bedzie rano 05,06 i tak sie zastanawiam jak dlugo nas potrzymają..Jak było u was?

reklama
Do góry