reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
A za co te 40 zl?[emoji32]Jedź do szpitala, tam zrobią Ci ktg i powiedzą co i jak. U mnie nie trzeba zostawać na oddziale, pewnie tak jest wszedzie. Z tym, że jak się nie zostaje na oddziele to trzeba zapłacić ok 40-50zł.
W zyciu nie placilam.za badanie czy ktg na IP w medikorze..
Badaja i jak ok to domek i tyle..
Monya81
W 36 TC to niby wcześniak, ale dzieci w tym tygodniu już zwykle nawet nie potrzebują inkubatorów.
Ale Asia zaczyna dopiero 36, wiec dla lekarzy jest w 35.
U
użytkownik 167877
Gość
No w sumie racja. Moje kolezanki i sioistra w 35 tyg to sterydy jeszcze dostawaly profilaktycznie [emoji4]Ale Asia zaczyna dopiero 36, wiec dla lekarzy jest w 35.
Monya81
Ja w ostatnim miesiącu poprzedniej ciąży to kilkanaście razy zapisywałem czasu skurczów bo myślałam , ze to juz to.
A jak zaczęło sie na prawdę to wiedziałam, ze to nie ćwiczenia. A czasy zapisywałam, żeby wiedzieć kiedy do szpitala.
U
użytkownik 167877
Gość
Ja pojechalam bo mnie kregoslup bolal. Co 2-3h . Zero skurczy z brzucha tylko z kręgosłupa. Mowie umre jak tak mnie bd z pare dni bolec. Badali mnie a ja przy przyjeciu juz rozwarcie na 3 palce. [emoji23] sadze ze jakbym tak sobie czekala na te z brzucha to bym w aucie urodzila [emoji23]Ja w ostatnim miesiącu poprzedniej ciąży to kilkanaście razy zapisywałem czasu skurczów bo myślałam , ze to juz to.
A jak zaczęło sie na prawdę to wiedziałam, ze to nie ćwiczenia. A czasy zapisywałam, żeby wiedzieć kiedy do szpitala.
Emkaa
No takie ktg z doopy w szpitalu tyle kosztuje
Ja mam termin na 7 czerwca w środę zaczynam 36 TC czyli Asia jest w 36 skończonym, albo źle licze w tym moim kalafiorem.
Apropo kalafiora - mąż na basenie ja poszłam na kawę i gofra do restauracji basenowej. Byłam w ubikacji i miałam w ręku butelkę wody.. Wychodzę z łazienki zadowolona w ręku trzymając zamiast wody - całą rolkę papiery toaletowego [emoji23] mina ludzi bezcenna [emoji16]
U mnie piąta godzina leci ale skurcze są nie regularne no i to nie ten ból. Na wszelki wypadek staram się jak najwięcej poprać i częściowo spakować [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Arya88
U mnie piąta godzina leci ale skurcze są nie regularne no i to nie ten ból. Na wszelki wypadek staram się jak najwięcej poprać i częściowo spakować [emoji4]
a plamienie ustało?