reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W 36 TC to niby wcześniak, ale dzieci w tym tygodniu już zwykle nawet nie potrzebują inkubatorów.

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Jedź do szpitala, tam zrobią Ci ktg i powiedzą co i jak. U mnie nie trzeba zostawać na oddziale, pewnie tak jest wszedzie. Z tym, że jak się nie zostaje na oddziele to trzeba zapłacić ok 40-50zł.

3jgxskjox8hy3b2y.png
A za co te 40 zl?[emoji32]

W zyciu nie placilam.za badanie czy ktg na IP w medikorze..
Badaja i jak ok to domek i tyle..

Jak narazie spokój, dzięki dziewczyny za wsparcie :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ostatnim miesiącu poprzedniej ciąży to kilkanaście razy zapisywałem czasu skurczów bo myślałam , ze to juz to.
A jak zaczęło sie na prawdę to wiedziałam, ze to nie ćwiczenia. A czasy zapisywałam, żeby wiedzieć kiedy do szpitala.

Ja w ostatnim miesiącu poprzedniej ciąży to kilkanaście razy zapisywałem czasu skurczów bo myślałam , ze to juz to.
A jak zaczęło sie na prawdę to wiedziałam, ze to nie ćwiczenia. A czasy zapisywałam, żeby wiedzieć kiedy do szpitala.
Ja pojechalam bo mnie kregoslup bolal. Co 2-3h . Zero skurczy z brzucha tylko z kręgosłupa. Mowie umre jak tak mnie bd z pare dni bolec. Badali mnie a ja przy przyjeciu juz rozwarcie na 3 palce. [emoji23] sadze ze jakbym tak sobie czekala na te z brzucha to bym w aucie urodzila [emoji23]

A za co te 40 zl?[emoji32]

W zyciu nie placilam.za badanie czy ktg na IP w medikorze..
Badaja i jak ok to domek i tyle..

No takie ktg z doopy w szpitalu tyle kosztuje :D

Ja mam termin na 7 czerwca w środę zaczynam 36 TC czyli Asia jest w 36 skończonym, albo źle licze w tym moim kalafiorem.

Apropo kalafiora - mąż na basenie ja poszłam na kawę i gofra do restauracji basenowej. Byłam w ubikacji i miałam w ręku butelkę wody.. Wychodzę z łazienki zadowolona w ręku trzymając zamiast wody - całą rolkę papiery toaletowego [emoji23] mina ludzi bezcenna [emoji16]

3jgxskjox8hy3b2y.png

U mnie piąta godzina leci ale skurcze są nie regularne no i to nie ten ból. Na wszelki wypadek staram się jak najwięcej poprać i częściowo spakować [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry