reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Złapie i trzyma gdzieś przez nie cała minute i puszcza i tak co jakiś czas i do tego ten twardy brzuch mi się robi

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Asik jedz na ip moze. Sprawdz. Bo jak spina i boli... jedz :*
Mnie spinalo ale nie boli do tej pory no i nie sa regularne.

w57v9jcgnqknki9s.png

reklama
Jezu a ja dalej nie poprane nie poprasowane. Pralke w tym tyg kupujemy... chyba najpierw w nastepnym tygodniu popiore i poprasuje a ogarnianiem chalupska zajme sie po spakowaniu torby ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

Ja pojechalam bo mnie kregoslup bolal. Co 2-3h . Zero skurczy z brzucha tylko z kręgosłupa. Mowie umre jak tak mnie bd z pare dni bolec. Badali mnie a ja przy przyjeciu juz rozwarcie na 3 palce. [emoji23] sadze ze jakbym tak sobie czekala na te z brzucha to bym w aucie urodzila [emoji23]

No ja właśnie przy porodzie miałam te z kręgosłupa dlatego wiedziałam. Byłam na telefonie z położna i ona monitorowała moja stan. Ja byłam w 40 tyg bez jednego dnia, więc to tez troszkę inaczej niż jak dziecko dobija się wcześniej. Wtedy zahamować trzeba akcję jak na najwcześniejszym etapie.

Znowu zaczęło mnie sciskac tak na dole do tego zrobił mi się twardy cały brzuch i tez boli. Mąż się już denerwuje a mnie to nie pomaga ahh

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba lepiej jechać na IP. U mnie jak sie zaczęło też były przerwy w trakcie... Dobrze by ktg ci zrobili... Czasem dziewczyny nie czują mocnych skurczy a akcja i tak się zaczyna.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
ja mam termin na 8 czerwca a w czwartek będzie 35 tydzień :confused: dziś mam dokładnie 34 i 4 dni , to jak to wreszcie liczycie ?
Idzie ci 35 tydz . I mozesz mowic ze jestem w 35 tyg ciazy. Chodzi o to ze jakbys teraz urodzila to w szpitalu licza tyg skonczone czyli dzis urodzilabys malucha z 34 tygodnia ciazy . Ostatnio o tym z lekarzem nawet gadalam . Bo idac do niego na wizyte np 31.1 dni to pisze w karte ciazy 32tydz a w szpitalu bylby 31 tydz.

Do góry