Może to dziwnie zabrzmi ale czy to że wczoraj miałam przytulanki z mężem może mieć wpływ na to że mnie boli to podbrzusze?
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedź na IP niech wszystko sprawdzą bedziesz spokojniejsza.Kazdy organizm jest inny i inne objawy.Może to dziwnie zabrzmi ale czy to że wczoraj miałam przytulanki z mężem może mieć wpływ na to że mnie boli to podbrzusze?
Ja właśnie mam teraz
Jedź na IP niech wszystko sprawdzą bedziesz spokojniejsza.Kazdy organizm jest inny i inne objawy.
U Mnie przytulanki = skurcze za kazdym razemMoże to dziwnie zabrzmi ale czy to że wczoraj miałam przytulanki z mężem może mieć wpływ na to że mnie boli to podbrzusze?
Nie nie... Zaszła jakaś pomyłka...Piszesz w trakcie przytulanek [emoji12]
Będziesz w czwartek zaczynała 36 TC czyli skończone 35 tygodni ciąży. Teraz jesteś w 35 czyli masz skończone 34. 4 tak mi liczy mój ginekolog i każda aplikacja. O tak:ja mam termin na 8 czerwca a w czwartek będzie 35 tydzień dziś mam dokładnie 34 i 4 dni , to jak to wreszcie liczycie ?
Ale jakbyś dziś tfu tfu urodziła to wpisali by 34tcBędziesz w czwartek zaczynała 36 TC czyli skończone 35 tygodni ciąży. Teraz jesteś w 35 czyli masz skończone 34. 4 tak mi liczy mój ginekolog i każda aplikacja. O tak: