reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
ja mam termin na 8 czerwca a w czwartek będzie 35 tydzień :confused: dziś mam dokładnie 34 i 4 dni , to jak to wreszcie liczycie ?

34 i 4dni to masz skończone 34 tygodnie i jestes w 35 :) tak jak normalnie, jak masz np. 29 lat skończone to podajesz 29, ale jestes w 30 roku życia już ;)

74703e3kkwoaumma.png

Wczoraj urodziła moja znajoma która miała termin porodu na 24 maja, Maluch silny i zdrowy więc jakby się u ciebie Asia powtorzyly te bóle to jedz lepiej na IP w razie w możesz wyjść na własne żądanie tak nam na sr mowili

f2w3rjjgvkjhkndh.png

ja mam termin na 8 czerwca a w czwartek będzie 35 tydzień :confused: dziś mam dokładnie 34 i 4 dni , to jak to wreszcie liczycie ?
Będziesz w czwartek zaczynała 36 TC czyli skończone 35 tygodni ciąży. Teraz jesteś w 35 czyli masz skończone 34. 4 tak mi liczy mój ginekolog i każda aplikacja. O tak:
1493652114-aaaaaa.png

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Do góry